Muistatko vielä Rebecca Blackin? Takavuosien kohahduttaneen hittibiisin tekijä palasi esiintymislavoille

Friday-hitistään tunnettu Rebecca Black teki paluunsa esiintymislavoille The Four-laulukilpailun koe-esiintymisessä. 

Yhdysvaltalaisen The Four: Battle for Stardom -toisen kauden ensimmäisessä jaksossa nähtiin sekä katsojat että tuomarit yllättänyt hetki, kun lavalle nousi poplaulaja Rebecca Black. 20-vuotias Black tuli tunnetuksi vuonna 2011 julkaistuaan Youtubessa Friday-kappaleensa. Kappaleesta tuli valtava hitti. 

Ennen nousemistaan lavalle yleisöä muistutettiin siitä, että suosion mukana tuli oma hintansa. Black oli kappaleen julkaisun aikaan 13-vuotias, eikä Friday-kappaletta otettu vastaan pelkällä ilolla ja ihastuksella. 

– Kun se meni nettiin, se kirjaimellisesti räjähti käsiin silmänräpäyksessä. Vihakommentteja oli kaikkialla. Kukaan ei voi valmistaa sinua sellaiseen. Siinä on jotain tosi brutaalia, kun olet 13-vuotias ja ihmiset sanovat sinulle, ettet kuulu tänne. Siinä oli hetki, jolloin olin todellä lähellä luovuttamista musiikkini kanssa, Black kertoi kameroille. 

Black jatkoi toteamalla, ettei kellekään, joka tekee mitä rakastaa, tulisi koskaan sanoa että se on väärin. 

– Tuntuu oudolta sanoa, että tämä on paluuni, koska olen 20, mutta olen täällä saadakseni tuolin, olen valmis näyttämään kaikille jotka ovat epäilleet minua, jotka ovat jättäneet niitä kommentteja, että ansaitsen olla täällä ja olen valmis voittamaan The Fourin. 

Black esitti koelauluissa NSYNC-yhtyeen klassikkokappaleen Bye, Bye, Bye. Tuomarit olivat vakuuttuneita laulajan esityksestä. 

– Sain niin paljon kylmiä väreitä, koska tuo oli täydellinen laulu, tuomaristoon kuuluva laulaja Meghan Trainor totesi. 

– Kun seuraat unelmaasi, se on matka joka sinun on käytävä läpi. Kaikkien matkat ovat erilaisia. Muistan Muhammad Alin sanoneen: "Lyö minut maahan seitsemän kertaa, nousen ylös kahdeksan kertaa". En tiedä, voinko päästää sinua läpi. Olen rehellinen. Mutta älä lopeta, älä lopeta ikinä, musiikkimoguli Sean "Diddy" Comps latasi Blackille. 

Black joutui lopulta lähtemään kotiin saatuaan vastaan toisen laulajan. Nainen jakoi Twitterissä kokemuksiaan kilpailusta ja osoitti kiitollisuuttaan saamastaan mahdollisuudesta. 

– En voi olla enempää kiitollinen tästä alustasta, jolla te annoitte minulle mahdollisuuden olla se joka todella olen ja tehdä sitä mitä rakastan enemmän kuin mitään maailmassa. 

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat