Vakava väkivallanteko postinkantajaa kohtaan Myyrmäessä – poliisi tutkii murhan yrityksenä ja pyytää havaintoja

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii murhan yritystä, joka kohdistui postinjakajaan torstain vastaisena yönä Vantaan Myyrmäessä. Postinjakaja sai vakavia vammoja, ja hän on sairaalahoidossa.

Henkirikoksen yrityksestä epäilty mies saatiin kiinni noin reilu tunti teon jälkeen.

– Häntä tullaan esittämään vangittavaksi sunnuntaina, tutkinnanjohtaja Tero Tyynelä kertoo.

Tapausta tutkitaan murhan yrityksenä tekotavan erityisen raakuuden ja julmuuden takia. Tyynelä ei tässä vaiheessa tutkintaa kerro tekovälinettä eikä tarkemmin sitä, missä väkivallanteko tapahtui.

Poliisi pyytää havaintoja

Poliisi kuitenkin pyytää havaintoja torstain vastaiselta aamuyöltä kello 03–04 väliseltä ajalta Myyrmäen ja Kaivokselan alueilta. Poliisi on erityisen kiinnostunut havainnoista Myyrmäentieltä.

Kaikki havainnot ja vihjeet alueella liikkuneesta täysin mustiin vaatteisiin pukeutuneesta miehestä pyydetään toimittamaan Itä-Uudenmaan poliisiin sähköpostiin vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi tai numeroon 050 399 9026.

Kaikki vihjeet ja havainnot ovat meille nyt tärkeitä, Tyynelä sanoo.

Epäiltyä ei vielä ole päästy kuulemaan. Tässä vaiheessa näyttäisi siltä, että epäilty ja uhri eivät ole tunteneet entuudestaan.

Artikkelia päivitetty kello 11.10: Lisätty tietoja tutkinnanjohtajan haastattelusta. Otsikkoon ja tekstiin päivitetty tieto tutkintanimikkeestä.

Lue myös:

    Uusimmat