Mainos

Vakava ampumavälikohtaus Jerusalemissa

Ainakin kolme ihmistä sai surmansa palestiinalaismiehen avattua tulen israelilaisia poliiseja kohti Jerusalemissa, lähellä vanhaan kaupunkiin vievää Damaskoksen porttia, kertoivat maan poliisi ja Israelin radio tänään.

Lisäksi toistakymmentä ihmisiä haavoittui välikohtauksessa. Kahden haavoittuneen vammat ovat pelastustyöntekijöiden mukaan vakavia.

Moottoripyörällä portin läheisyyteen karauttanut mies ehti silminnäkijöiden mukaan ampua kuoliaaksi israelilaisen ja palestiinalaisen, ennen kuin turvallisuusjoukot ampuivat hänet.

Varhain tänään Gazan kaistan pohjoisella rannikolla ammuttiin aseistautunut palestiinalaismies, kertoi Israelin armeijan edustaja.

Sotilaat havaitsivat märkäpukuun pukeutuneen miehen nousevan merestä lähellä Dugitin siirtokuntaa ja lähestyvän siirtokunnan aluetta, ja ampuivat hänet. Miehellä oli mukanaan rynnäkkökivääri ja kranaatteja.

Länsirannalla Israelin armeija on sunnuntaina tuhonnut yhdeksän taloa, jotka kuuluivat palestiinalaistaistelijoiden sukulaisille. Armeijan mukaan talot tuhottiin varoitukseksi itsemurhaiskuja suunnitteleville.

(MTV3-STT-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.