Mainos

Vähennä stressiä sisustuksen avulla – lue vinkit!

Kiinnitä siis huomiota siihen, että asuntosi on itsesi näköinen. Toimivat ja silti omilta tuntuvat ratkaisut kussakin huoneessa tekevät onnellisemmaksi.

Yksinkertaisilla sisustuskikoilla laatuaika kotona saa syvempiä merkityksiä. Rakasta kotiasi, ja pysyt siellä iloisena ja pirteänä.

Tuttuja makuja maustehyllyyn

Ruokaa tehdessä katse kiinnittyy hellan takaseinälle. Anna tälle alueelle näköä iskevällä värillä tai kaakeloinnilla.

Hemmottele itseäsi parilla huippulaatuisella kokkausvälineellä, hyvällä kahvinkeittimellä tai mikroaaltouunilla. Sellainen välineistö on paras, joka suorastaan houkuttelee ryhtymään ruoanlaittoon.

Vaihda vitriinien sisältö. Uuden seinämaalin ohessa tämä on huokein tapa uudistaa asuntoa.

Laita esille ja saataville ruokaa, astioita ja mausteita, joihin olet oikeasti mieltynyt. Trendikäs chili ei istu maustehyllyyn, jos itse mieluummin kokkaisi currylla.

Sateen ropina suihkukopissa

Kylpyhuoneessa ollaan astuttu jokapäiväisen hyvän olon ja kauneuden lähteille. Panosta saippuoihin ja voiteisiin, jotka kantavat mielituoksuasi. Tarvitset vähintään kahdenlaisia kylpytuotteita: rentouttavia ja virkistäviä.

Asenna seinälle, silmiesi tasolle suurentava peili. Piristä seiniä seesteisen neutraaleilla pastellisävyillä, kuten vaalealla vedensinisellä. Käy läpi uusimmat suihkunpäähitit. Mahtavan suihkuelämyksen takaa monisuuntainen suutin tai sateentuntua tuova laaja pääosa.

Olet aatoksissain ensimmäinen...

Ykkösenä maakuuhuoneessa ovat terveys ja mukavuus. Hyvä patja, tukevat tyynyt ja laatulakanat ovat ensiarvoisia. Kestävät vuodevaatteet hellivät sinua vuosikausia.

Aloita ja lopeta jokainen päivä kuvilla, jotka ravitsevat sieluasi. Luo ystävistä ja perheestä koostuva tyylikäs kuvagalleria, jonka kruunaavat samankokoiset ja -tyyliset kehykset.

Tee sänkyysi yksilöllinen päätylauta palasta vaneria, jonka pehmustat aistillisella kankaalla, kuten sametilla tai satiinilla. Aseta petisi viereen vaasi, jossa kukoistaa aina yksi kauden kukkanen.

Luontevuus lähtee tyynyistä

Elämäntyylisi näkyy olohuoneessa kaikkein selvimmin. Aloita sisimpäsi esiintuominen kotoisalla yhdistelmällä tyynyjä, jotka toistavat lempiväriäsi ja -kuvioitasi. Ne tekevät olosi tyytyväiseksi ja luontevaksi.

Dramaattinen persoona köllöttää punaisilla ja oransseilla tyynyillä sekä rohkeilla printeillä, kun ilopilleri viihtyy keltaisten ja pinkkien pallojen ja raitojen keskellä. Rauhallinen kaipaa maanläheistä harmaata tai ruskeaa, perinteinen sinisiä, vihreitä ja kultaisia ruutukuoseja.

Järjestele pöydälle tai takanreunalle pieni määrä samantyylisiä esineitä. Leikittele korkeudella, tekstuurilla ja aiheilla, jotka saavat aikaan taiteellisen asetelman. Hankkiudu eroon yhdestä huonekalusta ja korvaa se jollain, joka herättää sinussa hymyn. Osta vielä jokin taideteos viimeistelemään itsesi näköinen olohuone.

Työtä ja huvia

Osta tai rakenna sermi erottamaan työ- ja vapaa-ajan alue. Käytä työpuolen seinämää muistitauluna ja koristele vapaa-ajan sivu esittelemällä hulluttelevampi puolesi.

Heitä vanhat kenkälaatikot menemään ja investoi hienoihin, uusiin säilytyslaatikoihin järjestääksesi henkilökohtaiset paperisi ja valokuvasi. Etsi hauska hiirimatto, joka saa tilanteessa kuin tilanteessa asiat pysymään oikeissa mittasuhteissa.

Mikä tärkeintä joka kodissa, luo pieni paikka rauhalle ja rentoutumiselle. Kytke pulputtava suihkulähde seinään, sytytä kynttilä ja hengitä syvään muutaman minuutin ajan jokaisena päivänä, rakasta tilaa, jossa olet.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.