Vaatesuunnittelija Lalli Savolaisen hurja painonpudotus sai Pippa Laukan huolestumaan: "Olet hoikistunut vähän liikaa"

0:45
Lalli Savolaisen verisuonet vastasivat 60-vuotiaan miehen verisuonia. Katso videolta, millaisen määrän Lalli käytti suolaa päivässä.

Vaatesuunnittelija Lalli Savolainen herkutteli entisessä elämässään päivittäin ja käytti hurjan määrän suolaa. Elämäntapamuutoksen kokenut mies hoikistui pienien vastoinkäymisten vuoksi jopa liikaa projektin aikana. 

Vaatesuunnittelija Lalli Savolaisen ei ollut ikäisekseen parhaimmassa kunnossa. Hänen ruokavalionsa sisälsi paljon rasvaa ja suolaa. 53-vuotiaan Lallin verisuonet paljastuvatkin mittauksissa jo eläkeikäisiksi. Olet mitä syöt -ohjelman lääkäri Pippa Laukka laittoi Savolaisen elämäntavat uusiksi.

Elämäntapamuutoksen jälkeen miehen verisuonia ei ollut Pipan mukaan tunnistaa saman ihmisen suoniksi. 

– Muutos on ollut aivan häkellyttävä. Myös kolesteroliarvot ovat terveen ihmisen tasolla, Laukka kehui. 

Painoa mies tiputti jopa viisi kiloa yli tavoitteensa eli hurjat 10 kiloa. Vyötäröltä hän karisti 13 senttiä. Hän kertoo, että joutui projektin lopulla viisaudenhampaan poistoon, joka ei mennyt aivan odotetulla tavalla. Hän ei pystynyt syömään kunnolla kipeän suun takia viikkoihin, minkä vuoksi hänen painonsa tippui radikaalisti. Myös juuri aloitetut liikuntatottumukset saivat jäädä tauolle.

– Sinun syöminen on ollut tosi heikkoa ja se näkyy. Olet hoikistunut jopa vähän liikaakin. Nyt olisikin tärkeää, että pitäisit kiinni siitä hyvästä fiiliksestä, johon kuuluu sitä liikuntaa ja terveellistä syömistä.

Savolainen kertoo, että hän aikoo palata jälleen terveellisiin elämäntapoihinsa, kun saa purukalustonsa kuntoon.

Olet mitä syöt torstaina klo 20 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja