Wallu Valpio lopetti tupakoinnin ja vähensi alkoholinkäyttöä – maksa-arvot lähtivät laskuun ja rasvan tilalle tuli lihasta

0:27

Wallu Valpion siideripitoinen ruokavalio jäi historiaan, kun mies alkoi muuttaa hitaasti, mutta varmasti ruokavaliotaan terveellisempään suuntaa. 

Mediapersoona ja Helsingin kaupungin valtuuttettu Wallu Valpio laittoi elintapansa remonttiin hyvinvointivalmentaja Pippa Laukan avustuksella.

Olet mitä syöt -ohjelmassa keskiviikkona 22.1. nähty mies eli ennen elintaparemonttia käytännössä pelkällä siiderillä ja tupakalla. 

– Näin erikoista tapausta en ole vielä nähnyt. Kerta kaikkiaan yllättää se, miten joku ihminen voi elää syömättä, Laukka kauhisteli. 

Elintaparemontin läpikäynyt mies kertoo ohjelmassa Laukalle, että hän alkanut nauttia liikunnasta. Mies on innostunut muun muassa juoksemaan ja pyöräilemään.

Projektin aikana häneltä olikin lähtenyt neljä senttiä puhdasta rasvaa vyötäröltä. Paino sen sijaan ei ole juurikaan muuttunut, mutta tälle löytyy järkevä syy. Liikuntaharrastusten myös Valpio on saanut puolitoista kiloa lihasta kroppaansa. 

Myös Valpion maksa-arvot olivat laskeneet Laukan mukaan huomattavasti, vaikka eivät vielä täysin normaalilla tasolla olleetkaan. 

– Jos näin on, niin tätähän täytyy sitten jatkaa, Valpio lupailee.

Myös tupakan polttaminen on vähentynyt miehellä radikaalisti. Hän kertoo enää vain pummivansa ystäviltään välillä yhden savukkeen silloin tällöin. 

Olet mitä syöt MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja