Lalli Savolaisen, 53, verisuonet ovat kuin eläkeikäisellä – Pippa Laukka järkyttyy miehen käyttämästä suolan määrästä: "Olet kriisissä"

0:45
Lalli Savolaisen verisuonet vastaavat 60-vuotiaan miehen verisuonia. Katso videolta, millaisen määrän Lalli käyttää suolaa päivässä.

Vaatesuunnittelija Lalli Savolainen on tottunut yltäkylläiseen herkutteluun, ja napostelu on aina kivaa tekemistä. Se näkyy myös miehen kehossa.

Vaatesuunnittelija Lalli Savolainen ei ole ikäisekseen parhaimmassa kunnossa. 53-vuotiaan Lallin verisuonet paljastuvatkin mittauksissa jo eläkeikäisiksi. On aika hälyttää Olet mitä syöt -ohjelman lääkäri Pippa Laukka paikalle.

Pippa järkyttyy etenkin Lallin käyttämästä suolan määrästä, ja siitä että tämä ei juo lainkaan vettä, vaan nesteyttää itsensä sokerisilla mehuilla ja samppanjalla.

Pippa Laukka näyttää Savolaiselle, kuinka paljon ihminen tarvitsee suolaa päivässä ja sen jälkeen määrän, mitä Lalli saa ruokavaliostaan päivittäin. Määrä on lähes yhden lääkepurkin verran. 

– Ja mitä tämä kaikki tekee sinun elimistölle, niin sinä et ole toivoton tapaus, mutta olet kriisissä, Laukka sanoo.

Mies paljastaa myös, että ei ole ennen tätä tehnyt koskaan itselleen aamupalaa. 

– En ole koskaan tehnyt itse aamupalaa, muuten kuin ehkä sunnuntaina pitkiä samppanja-aamupaloja, mies kertoo.

Lalli innostuu elämäntapamuutoksesta, mutta vaikealta tuntuvat lihaskuntotreenit ja yllättävät terveysongelmat meinaavat tulla onnistumisen eteen.

Olet mitä syöt torstaina klo 20 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja