Seksikästä vai puuduttavaa: millaisia tuntemuksia lusikka-asento herättää? Miehet vastaavat

"Lusikka-asento: nukkuma- ja seksiasento, jossa kaksi henkilöä makaavat kyljillään vierekkäin ja sisäkkäin ikään kuin lusikat", kertoo Wikipedia. Mutta pitävätkö miehet yhtä lailla lusikka-asennosta kuin naiset? Tätä kysyy MTV Lifestylen naislukija. Lue, mitä miehet vastasivat!

"Mitä mieltä miehet todella ovat lusikka-asennosta? Onko se vain pakollinen paha vai tuntuuko se miehistä yhtä miellyttävältä kuin naisista? Olen kuullut, että lusikka-asennossa oleminen ja ennen kaikkea nukkuminen on miehistä epämukavaa. Onko näin? Onko jokin muu asento sitten parempi?" kysyy nimimerkki Kainalokana.

Näin miesraati vastasi:

"En tiedä kuinka musta ja kylmä sydän pitää olla, ettei pitäisi lusikasta, ehkä Kim Jong-un ei nauti toisen ihmisen läheisyydestä. Nukkuminen on kuitenkin toinen juttu, se on mahdotonta."
Mies, 35, parisuhteessa


"Lusikka-asento on välillä ihan mukava tapa käydä nukkumaan. Eikä nukahtamisen jälkeen enää edes tiedosta missä asennossa sitä on. Ainoa miinus asennossa on naamalle ja suuhun menevät pitkät hiukset."
Mies, 35, naimisissa


"Yhtä miellyttävältä kuin naisesta? Nainen makaa kyljellään ja on halattavana takaapäin, yllättäen tuntuu hyvälle. Mies sen sijaan saa nauttia hiuksistasi naamallaan, puutuneesta kädestä sekä mahdollisesta jäykkyydestä vyötärön alla, kun nainen keikuttaa peppuaan ollakseen vielä lähempänä miestä. Kädelle ei löydy järkevää paikkaa, missä se ei puutuisi ellei sitten sovella asentoa vähän. Nainen voi kokeilla samaa asentoa toisen naisen tai pitkä lettisen miehen kanssa. Siten tiedät miltä se tuntuu. Periaatteessa hiukset eivät ole suuri ongelma, vaikkakin jokseenkin ikävän puoleista. Mutta käden puutuminen ei ole kovin miellyttävää. Lusikka-asento on kuitenkin jonkin tovin aikaa miellyttävä, mutta en nukkuisi siinä asennossa. Aamulla ei halua sahata kättään irti, mutta miehellä on herätessään löysä uloke, jota yrittää herättää eloon..." Mies, 32, sinkku

"Lusikka on todella jees. Ei siinä asennossa voi ihan koko yötä nukkua, mutta siinä on sellanen tunnelmallinen, ihana olo olla. Turvallinen. Monesti kuitenkin alkaa hiukan tekemään mieli, kun siinä toisiaan myötäilee. Voin kuvitella, että se muuttuu pakolliseksi kun sitä vaistoaa et toinen sitä joka ilta haluaa. Mielestäni se kuuluu spontaaniin hetkeen. Epämielyttävää, siitä en tiedä, mutta itse en tykkää nukkua lusikassa silloin kun nainen on enemmän kauha kuin lusikka. Haluan itse vetää naistani itseäni vasten, enkä keskittyä ylettämiseen. Lusikka on kyllä paras asento, mutta en ole koskaan testannu itse olla etupuolella: miltä se tuntuisi ja olisiko se enää sitten edes lusikka...?” Mies, 46, sinkku


"Joskus lusikka-asento on oikein miellyttävä: se riippuu kuitenkin, kuka siinä oikein on. Kaikkien kanssa lusikka-asento ei tunnu yhtä hyvältä. Lusikka-asento ei ole varsin mukava kesällä, kun tulee niin kuuma. Itse pidän myös siitä, että nainen ottaa miehen ikään kuin syliin ja kietoo kädet miehen ympärille: eli osat vaihtuvat."
Mies, 29, sinkku


"Kyllä se tuntuu hetkellisesti hyvältä, mutta jossain vaiheessa alkaa käsi puutumaan. Kaikille asento ei tietenkään sovi tai he eivät vain tykkää kylkiasennossa nukkumisesta." Mies, 36, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy rohkeasti täyttämällä kysymyslomake!

Esimerkiksi näitä asioita on jo kysynyt miehiltä:

Onko sinua askarruttanut naisena muiden naisten mietteet? Vai etkö miehenä ymmärrä naisten ajatusten juoksua? Nyt voit kysyä mitä tahansa, mitä olet aina halunnut kysyä naisilta! !


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat