Uutuussarjan perhe on ostanut talonsa täyteen tavaraa: "En ole ikinä nähnyt prätkää olohuoneessa"

Esittelyssä Kaaoksen kesyttäjät 2:08
Mistä sarjassa on kyse? Katso esittely videolta!

Kaaoksen kesyttäjät -sarjassa suomalaiset perheet yrittävät päästä eroon ylimääräisestä tavarasta.

Uudessa Kaaoksen kesyttäjät -sarjassa kurkistetaan suomalaisperheiden koteihin ja laitetaan ne uuteen järjestykseen. Sarjassa perheet saavat haasteen karsia tavaroista puolet.

Tätä varten koko asunto tyhjennetään ja joka ikinen kodin tavara siirretään suureen halliin, missä kaikki on yhdellä kertaa nähtävillä. Lopulta vain rakkaimmat ja tarpeellisimmat tavarat saavat palata tyhjään kotiin.

Muutostiimiin kuuluvat juontaja Susani Mahadura ammattijärjestäjä Laura Holmström ja puuseppä Einari Saarinen.

Sarjan toisessa jaksossa Hennin ja Vesan perhe on ostanut ison talonsa täyteen tavaraa.

Aktiivisen ja paljon harrastavan perheen kodista löytyy sisätiloista pyörä jos toinenkin. Myös moottorilla varustettu sellainen.

– En ole ikinä nähnyt prätkää olohuoneessa" ohjelman puuseppä Einari naurahtaa.

Uutta ostetaan, kun vanhaa ei kaaoksesta löydetä. Kun perheen tavarat kannetaan varastoon lajiteltaviksi, käyttämättömän tavaran määrä yllättää. Kaiken kaman seasta paljastuu peräti 242 avaamatonta ja käyttämätöntä tuotetta.

– Haloo, herrapyhäisä! perheen äiti Henni reagoi uutiseen.

Jaksossa käsitellään myös erilaisista luopumistilanteista ja sen vaikeudesta. Esimerkiksi pojan päätös lopettaa pitkäaikainen, mutta tilaa vievä harrastus oli tunteellinen päätös myös vanhemmille, ja rakkaan, poismenneen lemmikin tavaroista haluaa pitää kiinni. 

Kaaoksen kesyttäjät MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Kaaoksen kesyttäjät on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat