Mainos

Uutta kauneudenhoidossa: intiimialueen "kasvohoito"

Täydellisen alapään tavoittelu on taas mennyt askelen pidemmälle: nyt naisen alapäälle on tarjolla oma "kasvohoito".

San franciscolainen Stript Wax Bar on kehittänyt täydellistä alapääestetiikkaa havitteleville naisille Vajacial -nimisen hoitotoimenpiteen, joka on kuin kasvohoito – alapäälle.

Erikoinen "kasvohoito" on nelivaiheinen ja kestää 50 minuuttia. Aluksi iho puhdistetaan antibakteerisella aineella ja taikapähkinävoiteella. Seuraavaksi iho kuoritaan papaijapohjaisella geelillä. Tämän jälkeen kosmetologi hoitaa pois sisäänkasvaneet karvat, ja sitten onkin joko rauhoittavan naamion tai antipisama- ja antiaknenaamion vuoro. Hoito päättyy alueelle levitettävään piristysvoiteeseen, kuvaa bellasugar.com.

Hintaa käsittelylle tulee noin 45 euroa. Stript Wax Barin omistaja uskoo keksintönsä voimaan.

– Kehitimme Vajacialin vastataksemme kaikkien alapäätään vahaavien tarpeisiin. "Pikku leidinne" kiittää meitä vielä, paikan omistaja Katherine Goldman toteaa.

Miehille vastaavaa palvelua ei toistaiseksi ole tarjolla, ja toimenpiteen tarpeellisuus naiselle onkin joutunut kyseenalaiseksi useilla nettisivuilla. Missä menee tyttömäisen huvittelun ja turhuuden raja, ja onko täydellisen alapään tavoittelu mennyt liian pitkälle, pohtii jezebel.com. Kysynnän ja tarjonnan laki määrittänee kuitenkin nopeasti, onko uudelle "kasvohoidolle" käyttäjiä.

MTV3/Helmi

Lähteet: Jezebel.com, Bellasugar.com, Thefrisky.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.