Uusivuosi: Viime hetken vinkit seuranhakuun

Vuoden vaihtuessa kaipaa halauksia ja suukkoja. Jos et ole vielä löytänyt treffiseuraa uudeksivuodeksi, kokeile näitä lemodrop.comin deittailuvinkkejä.

Hienovarainen flirttailu talvipakkasilla, toppatakin uumenista on haasteellista. Uudenvuoden heilaa etsiessä kannattaa ryhtyä suoraan toimintaan, kuten lemondrop.comin blogisti Sarah Showfety ohjeistaa. 33-vuotias sinkkunainen kertoo lukeneensa kuluneen vuoden aikana yhden deittailuoppaan joka kuukausi, ja nyt hän halusi jakaa toimivimmat iskutaktiikat heille, joilta puuttuu vielä uudenvuoden seuralainen.

Lue julkisilla paikoilla

Kirja tai lehti on hyvä keskustelunavaaja, sillä kirja mainostaa lukijaansa. Huomionherättäjinä Showfety suosii sukupuolineutraaleja teoksia tai jopa miehekkääseen makuun vetoavia kirjoja – niillä saa taatusti vastakkaisen sukupuolen huomion. Jos luet julkisilla paikoilla, älä ainakaan kuuntele samaan aikaan musiikkia korvanapeilla. Korvanapit ovat viesti: jätä minut rauhaan!

Koirapuistot, rautakaupat ja tietotekniikan erikoisliikkeet

Näissä miehet viihtyvät. Miten olisi pieni silmäpeli hyllyjen välissä? Mieheltä voi aina kysyä vinkkejä siihen, mikä laitteista on paras ja mitä hän suosittelee sinulle. Miehiä tapaa myös hyvin usein laumoittain baareissa, joissa näytetään urheilua. Mäkiviikot kutsuvat!

Flirttaile 24/7

Kädet pois ristiasennosta, hymyile ja aloita flirttiharjoitukset vaikka taksikuskin tai kassan söpön pojan kanssa. Myös virtuaalisesti voi flirttailla. Kysele ja ole kiinnostunut – ryhdy reilusti juttusille ja tee tikusta asiaa. Onko bussia näkynyt? Mistä ostit tuon vyön? Mitä kannattaisi tilata? Mitä teet uutena vuotena?

Irtaudu laumasta

Miehet pelkäävät laumoissa liikkuvia naisia. Uskaltaudu välillä liikkeelle yksinkin. Helppo tapa on mennä vaikkapa kymmenen minuuttia etukäteen baariin, jossa olet sopinut tapaavasi kaverit.

Herätä huomiota

Harmaavarpusta ei seinästä erota, joten piristä ulkoasuasi jännittävillä yksityiskohdilla ja anna ihmisille aihetta tulla juttelemaan kanssasi. Hienot kengät, erikoinen huivi tai vaikka hiuskoriste voi olla kimmoke keskusteluun. Suosi värejä ja huomioi vartalotyyppi pukeutumisessasi.

Ole aggressiivinen – ja peräänny

”The Manual” deittailuoppaassa Steve Santagati kehottaa naisia itsevarmaan ja määrätietoiseen flirttiin, joka lyö ällikällä aloitteiden tekoon tottuneet miehet. Tee aikeesi selväksi suorasanaisesti, ja peräänny. Mies kyllä etsii sinut käsiinsä. Showfety kertoo, että hänen kaverinsa kokeili tätä taktiikkaa kaupassa, ja sai miehestä seuraa uuden vuoden bileisiin sekä aviomiehen loppu elämäkseen.

MTV3/Helmi

Lähde: Lemondrop.com

Kuvat: Colourbox

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja