Uusintaottelu vireille? Floyd Mayweather lähetti jyrkän varoituksen Conor McGregorille: "Olen valmis rankaisemaan sinua uudelleen"

Entinen ammattilaisnyrkkeilijä Floyd Mayweather on lähettänyt tiukan varoituksen UFC-tähti Conor McGregorille, joka ilmoitti jäävänsä eläkkeelle jo kolmatta kertaa uransa aikana viime sunnuntaina.

McGregorin odotetiin ottelevan seuraavaksi Justin Gaethjea tai Habib Nurmagomedovia vastaan, mutta todennäköisesti vasta vuoden 2021 puolella. McGregorin päätös tuoda uransa vapaaottelijana jälleen kerran päätökseen perustuikin hyvin paljolti UFC:n vastahakoisuuteen aikaistaa otteluiden ajankohtia.

Mayweather puuttui asiaan nopeasti, varoittaen McGregoria tiukalla kommentilla sosiaalisessa mediassa.

43-vuotias nyrkkeilijälegenda nujersi McGregorin hänen nyrkkeilydebyytissään, kun kaksikko otti toisistaan mittaa elokuussa 2017. McGregor uskotteli kuitenkin hiljattain Mike Tysonille, että hän voisi päihittää Mayweatherin mahdollisen uusintaottelun tapahtuessa.

Mayweather on ilmeisesti yhä valmis ottamaan haasteen vastaan, jos McGregor päättääkin palata nyrkkeilykehään.

– Jos en ole väärässä, etkös sinä sanonut Mike Tysonille että sinä voisit voittaa minut, jos ottelisimme toistamiseen? Nyt sinä lopetat! Luulin, että sinä halusit lyödä parhaimman? No, jos päätät tehdä paluun, olen odottamassa ja valmis rankaisemaan sinua uudelleen, Mayweather vastasi McGregorin Instagram-päivitykseen.

Lue myös:

    Uusimmat