Jättiyllätyksen järjestänyt Conor McGregor kyllästyi UFC:n valtapeliin – "Ei kiinnosta v****akaan"

UFC-legenda Conor McGregor yllätti vapaaottelumaailman sunnuntaina, kun hän ilmoitti lopettavansa uransa. Kyseessä on kolmas kerta, kun irlantilainen ilmoittaa uransa päätöksestä. Aiemmilla kerroilla hän on pyörtänyt päätöksensä.

Nyt McGregor on avannut ilmoituksensa taustoja ESPN:n haastattelussa. Tammikuussa voitokkaan paluun häkkiin tehnyt McGregor kertoo kyllästyneensä odotteluun. ESPN:n lähteiden mukaan McGregor olisi halunnut otella kesällä, mutta neuvottelut UFC:n kanssa eivät ole edenneet.

 – Laji ei enää innosta minua. Tämä on pelkkää odottelua, eikä mitään tapahdu. Mietin mahdollisia vastustajia, mutta tällä hetkellä mikään ei ole mahdollista, McGregor sanoi ESPN:lle.

McGregor ihmettelee haastattelussa, miksi Khabib Nurmagomedovin ja Justin Gaethjen ottelua suunnitellaan vasta syyskuulle. UFC-pomo Dana White on vihjaillut, että McGregor pääsisi haastamaan ottelun voittajan. Omasta mielestään McGregorin olisi pitänyt päästä häkkiin mestaruusvyön haltijan Gaethjen kanssa jo aiemmin.

– Minulla oli suunnitelma, jonka mukaan edetä. He haluavat aina estää asioiden toteutumisen tai lykätä niitä. Ei ole väliä, mitä sanon, he haluavat toimia toisin näyttääkseen valtaansa. Heidän olisi pitänyt järjestää ottelu ja pitää pyörät pyörimässä.

McGregor sanoo haastattelussa olevansa turhautunut, kun neuvottelut UFC:n kanssa eivät ole onnistuneet. Hän sanoo keskittyvänsä perhe-elämään.

– Minulla oli omat maalini ja suunnitelmani kaudelle. Kaikki oli valmiina. Maailma on muuttunut hulluksi hetkessä. Minua pompotellaan eri painoluokissa ja minulle tarjotaan hölmöjä otteluita. Minua ei kiinnosta vittuakaan. Minulle riittää.


Lue myös:

    Uusimmat