Nyt jysähti! UFC-legenda Conor McGregor ilmoittaa lopettavansa uransa

Vapaaottelija Conor McGregor kertoo lopettavansa uransa. McGregor ilmoitti päätöksestään sunnuntaiaamuna Twitter-tilillään. Lopettamisilmoitus on miehen kolmas muutaman vuoden sisään.

– Olen päättänyt lopettaa ottelemisen. Kiitos kaikille uskomattomista muistoista. Tämä on ollut huikea matka, McGregor kirjoitti.

Viestinsä yhteyteen McGregor liitti kuvan itsestään äitinsä kanssa.

Irlantilainen McGregor on ilmoittanut lopettamisestaan kahdesti aiemminkin. Vuosien 2016 ja 2019 lopettamispäätökset osoittautuivat sittemmin pitämättömiksi.

Aiemmat lopettamispäätökset ovat jääneet lyhytaikaisiksi. Huhtikuussa 2016 hän ilmoitti päättäneensä vetäytyä lajista nuorena. Saman vuoden elokuussa hän kuitenkin otteli Nate Diazia vastaan.

Maaliskuussa 2019 hän ilmoitti jälleen lopettamisestaan, mutta perui päätöksensä. Tammikuussa hän 2020 hän palasi häkkiin Donald Cerronea vastaan.

McGregor voitti Cerronen ensimmäisen erän keskeytyksellä. Hänen saldonsa UFC:ssä on voiton jälkeen 22 voittoa ja 4 tappiota.

UFC-pomo Dana White on ilmoittanut McGregorin olevan seuraavana jonossa ottelemassa mestaruusvyöstä Khabib Nurmagomedovin ja Justin Gaethjen ottelun voittajaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat