Uusi valmentaja ei auttanut syvällä rämpivää TPS:ää – Ilves rikkoi komean rajapyykin murskavoittonsa avulla

TPS hävisi ensimmäisen ottelunsa uuden päävalmentajan Marko Virtasen alaisuudessa, kun JYP kaatoi turkulaiset 6-3-lukemin.

TPS:n riveissä nähtiin ottelun alla suuria muutoksia, kun päävalmentajana toiminut Kalle Kaskinen sai kenkää vain pari tuntia ennen ottelua, ja tilalle palkattiin Virtanen.

Lyhyellä varoitusajalla penkin taakse hypänneen Virtasen avausottelusta ei suinkaan tullut helppoa, kun JYP otti ottelussa komennon itselleen jo alkuhetkistä lähtien.

Avauserä sujui vielä melko tasaisissa merkeissä ja tauolle mentiin JYPin 3-2-johdossa. Toisessa erässä JYP lisäsi kuitenkin kaasua karaten samalla kolmen maalin johtoasemaan Petrus Palmun ja Jani Tuppuraisen osumilla.

TPS onnistui päätöserässä maalinteossa vielä kerran, mutta ei onnistunut käynnistämään enää kunnollista kirivaihdetta, joten seuran tappioputki venyi jo viiden ottelun mittaiseksi.

Ilves rikkoi 10 000 maalin rajan, kun se murjoi SaiPan tylysti 6-2-lukemin.

Ilves ratkaisi ottelun jo avauserässä, kun se takoi vierasjoukkueen verkkoon neljä osumaa ensimmäisen kahden minuutin aikana.

Ilveksen seurahistorian suuri juhlahetki koettiin kuitenkin päätöserässä, kun Arttu Ruotsalainen iski Ilveksen 10 000. maalin pääsarjassa.

Ilveksen ottelun tehopelaajia komeassa voitossa oli kolmen pisteen iltaa viettäneet Teemu Rautiainen ja Matias Maccelli.

Perjantain kierroksen lopputulokset:

HPK-KooKoo 1-5
Ilves-SaiPa 6-2
JYP-TPS 6-3
KalPa-HIFK 2-3 ja.
Lukko-Jukurit 3-2 vl.
Pelicans-Tappara 2-3
Ässät-Sport 2-1

Lue myös:

    Uusimmat