Jonne Virtanen rokotti entistä seuraansa Turussa – seurajohdon tylyttämän HPK:n synkkä putki jatkuu

Sport otti maukkaan voiton TPS:stä 2-1-lukemin voittomaalikisan jälkeen.

Ottelun avausosumaa saatiin odottaa aina päätöserään asti, kun Sportin Jonne Virtanen onnistui rikkomaan kuparisen iskemällä kiekon entisen seuransa TPS:n verkkoon.

Sportin kultakypärä Sebastian Ståhlberg tarjoili tarkan syötön Virtaselle, joka latoi kiekon terävällä kudilla maaliin. Osuma oli Virtasen kauden neljäs.

TPS:n Aleksi Anttalainen toi turkulaiset tasoihin noin kuusi minuuttia ennen kolmannen erän päätössummeria.

Ottelun ratkaisu venyi aina voittomaalikisaan asti, jossa ratkaisijaksi nousi Sportin Michael Keränen.

Kolmantena majaileva Pelicans lisäsi sarjajumbo HPK:n tuskaa, kun se kukisti HPK:n 4-2-lukemin.

HPK otti komennon itselleen hetkellisesti toisessa erässä, kun Juuso Ikonen veivasi 19-vuotiaan Pelicans-debytantti Petteri Riihisen näyttävästi kahville ja nosti pelivälineen tyylillä verkkoon.

Pelicans kuitenkin käänsi ottelun itselleen päätöserässä. Hannes Björninen toi ensin Pelicansin tasoihin, kun kolmas erä oli vanhentunut vain 49 sekuntia. Muutamaa minuuttia myöhemmin oli Miro-Pekka Saarelaisen vuoro onnistua maalinteossa.

Pelicans iski kiekon vielä kahdesti HPK:n verkkoon, mutta HPK onnistui vain kerran, joten loppulukemat 4-2 Pelicansille.

Tappion myötä HPK:n tappioputki venyi jo seitsemään otteluun. HPK:n seurajohto antoi joukkueelle torstaina ukaasin, koska ei ole lainkaan tyytyväinen seuran tämänhetkiseen urheilulliseen menestykseen.