Mainos

Uusi teoria Madeleine McCannista: Lähtikö itse kadulle, josta hänet siepattiin ja myytiin?

Lähes kymmenen vuotta sitten kadonnutta Madeleine McCannia ei uusimman tiedon mukaan siepattu loma-asunnon makuuhuoneesta. Shokeeraava uusi teoria väittää, että Madelaine lähti itse portugalilaisesta huoneistosta ennen kuin hänet napattiin, uutisoi The Sun.

Teorian mukaan kolmevuotiasta ei voitu siepata huoneistosta, koska huoneiston ikkunaa ei ollut mahdollista avata ulkopuolelta.

Konkarietsivä ja journalisti Danny Collins uskoo selvittäneensä totuuden Madeleine McCannin katoamisesta. Collins on vakuuttunut siitä, Madeleine lähti itse asunnosta Praia da Luzilta etsimään vanhempiaan. Tämän jälkeen hänet olisi siepattu ja myyty romaneille.

Collinsin teoria kumoaa väitteet, joiden mukaan joku olisi murtautunut asuntoon ikkunan kautta. Miehen mukaan ikkuna oli mahdollista avata vain sisäpuolelta.

– En ole löytänyt selvää merkkiä, että suunniteltu sieppaus olisi tapahtunut tuona yönä. Madeleine heräsi ja lähti asunnosta avoimena olevasta sisäpihan ovesta, hän selvittää The Sun -lehdelle.

Collins uskoo, että Madeleine löydettiin ulkoa, josta hänet lopulta vietiin. Aiemmin silminnäkijät ovat kertoneet nähneensä jonkun vieneen lapsen ulkoa.

Kun Madeleinen vanhemmat Gerry ja Kate McCann palasivat asuntoon, he havaitsivat Madeleinen kadonneen. He epäilivät, että joku olisi tullut makuuhuoneeseen ikkunan kautta.

Epäolennaisuuksiin kului turhaa aikaa

Collins palasi lomakohde Praia da Luziin päivittääkseen vuonna 2008 julkaisemaansa Vanished-kirjaa. Mies on perehtynyt videoaineistoihin ja yli tuhannen sivun silminnäkijäraporttiin. Lisäksi hän on keskustellut sekä paikallisten että brittiläisten journalistien ja poliisietsivien kanssa.

Collinsin mukaan ikkunaluukkujen avaaminen ulkopuolelta on mahdotonta. Hänen mukaansa epäolennaisuuksien tutkimiseen käytettiin liikaa aikaa. Koska Madeleinen katoamisen aikaan oli käynnissä laaja pedofiilioikeudenkäynti,  viranomaiset vakuuttivat, ettei kyseessä ollut sieppaus.

Lisäksi poliisin kesti Collinsin mukaan 24 tuntia ilmoittaa rajavartiolaitokselle lapsen kadonneen, minkä vuoksi aikaa menetettiin entisestään.

Miehen mukaan poliisit eivät myöskään ottaneet sormenjälkiä eivätkä järjestäneet asianmukaista poliisivartiota asunnon ympärille.

Collins kertoo, että lomakompleksin valvontakameroiden toiminta oli lisäksi puutteellista.

Silminnäkijät näkivät miehen kantavan pyjamapukuista tyttöä

Miehen mukaan loogisen vaihtoehto olisikin, että lapsi siepattiin ja myytiin romaneille.

– Kolme ihmistä on kertonut nähneensä miehen kävelevän katua pitkin kantaen pinkkiin pyjamaan pukeutunutta tyttöä. Pyjama oli juuri samanlainen kuin Madeleinella, Collins selittää.

Collins uskoo Madeleinen poistuneen rakennuksesta omasta tahdostaan noin kello 22 aikoihin.

– Sitten hän poistui rautaisesta portista kadulle, josta silminnäkijöiden mukaan mies sieppasi hänet mukaansa, Collins summaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.