Uusi Putous-tähti Elena Leeve ihailee kurvikasta Oscar-näyttelijää

Suositun Putous-ohjelman tuore tähti, nuori näyttelijä Elena Leeve, luottaa luonnollisuuteen niin ulkonäkönsä kuin käyttämänsä kosmetiikan suhteen, mutta ketä maailmanluokan näyttelijää luonnonkaunis nainen ihailee?

Uusi Putous-tähti, näyttelijä Elena Leeve, 28, haluaa pitää itsensä hyvässä kunnossa, että jaksaa tehdä näyttelijäntyötään.

– Kun henkisestä puolesta pitää hyvää huolta, niin kyllä se heijastuu ulkonäköönkin. Jos on stressaantunut tai ei muuten voi hyvin, näkyy se tietenkin ihossa ensimmäisenä, Leeve huomauttaa.

Vapaa-ajalla näyttelijä viihtyy vähässä meikissä, sillä varsinkin teatterissa vahva meikki rasittaa ihoa.

– Kyllä nyt jotain ripsaria ja pohjaa voi laittaa, mutta ei mitään kovia meikkejä. Liika pakkeli on huono juttu. Yleensä ihmisille sopii vähempi.

Ihonhoidossa Leeve suosii kultaista keskitietä ja luottaa ekokosmetiikkaan.

– En sanoisi olevani laiska ihonhoitaja, mutta en mene liiallisuuksiin. Olen kiinnostunut ihonhoidosta ja tällä hetkellä eniten luontaishoidoista.

Nainen on hyvin tietoinen siitä, mitä myrkkyjä kosmetiikka voi sisältää, ja on itse kokeillut valmistaa kotitekoisia kasvonaamioita muun muassa tehokkaasta savesta.

– Joskus käyn kauneushoidoissa, mutta ne ovat mekaanisen ihonpuhdistuksen sijaan enemmänkin kokonaisvaltaisia hellimishoitoja, joihin liittyy hieronta tai vaikka sauna.

Ketä luonnonkaunis ja lahjakas näyttelijä sitten ihailee?

Kate Winsletiä. Se on aito ja freessi. Tuntuu, että suurin osa Hollywood-tähdistä on kireitä. Musta on ihanaa, että Winslet on sellainen luonnollinen ja pehmeä.


MTV3/Helmi

Teksti: Jenni Reikko

Kuvat: Lehtikuva, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja