Mainos

Uudet treenileggingsit aiheuttivat naiselle kiusallisen tilanteen: "Miten tämä voi tapahtua minulle?"

Eräs nainen oppi kantapään kautta, että peittävyys on tärkeä ominaisuus treenivaatteita hankittaessa. 

Nainen joutui todella kiusalliseen tilanteeseen huomattuaan, että hänen upouudet treenihousunsa paljastivat enemmän kuin hän olisi toivonut. Nolon tilanteen jälkeen 27-vuotias Kimberly Williams lähetti palautetta urheiluvarustevalmistaja Pumalle kritisoidakseen yhtiötä sen käyttämästä materiaalista. 

– Se oli eräs kylmä aamu Lontoossa, kun päätin lähteä ostoksille ostamaan uudet treenileggingsit. Selailin rekeissä olevia leggingsejä, kunnes katseeni kiinnittyi tyylikkäisiin mustiin Puman legginseihin, nainen kirjoittaa Facebookin kautta antamassaan palautteessa.

Williams päätti palkita itsensä uusissa treenihousuilla, ja lauantaiaamuna hän paloi heti sängystä ylös noustuaan halusta päästä treenaamaan uusissa varusteissaan. 

– Astelin salilleni ilman huolen häivääkään, kun yhtäkkiä tunsin kaikkien silmäilevän minua. Ihmiset selvästi tarkkailivat uusia leggingsejäni, jotka olin ostanut ja vetänyt päälleni, Williams kertoo.

Vielä tässä vaiheessa nainen ei ymmärtänyt, mikä oli vialla. Totuus selvisi hänelle kuitenkin hyvin pian.

Nainen suhtautui noloon tilanteeseen huumorilla

Ryhmäliikuntatunnille valmistautumassa ollut nainen tunsi olonsa energiseksi ja tyylikkääksi, kunnes hänen paikalle tullut ystävänsä lausui kuumottavat sanat: ”Kim, näen takapuolesi”. Nainen kiirehti peilin eteen tarkistamaan, puhuiko hänen ystävänsä totta. Valitettavasti näin oli.

– Miten tämä voi tapahtua minulle, ajattelin itsekseni, Williams kertoo erikoisesta tilanteesta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Onneksi minulla on huumorintajua, joten päädyin nauramaan asialle ja pyysin ystävääni menemään tunnilla taakseni, jotta vain hän näkisi takapuoleni koko salillisen sijaan.

Puman Facebook-sivuille nolosta sattumuksesta kirjoittanut nainen esitti kertomuksensa yhteydessä valmistajalle nöyrän pyynnön materiaalien tarkastamisen lisäksi.

– Pyydän teitä Puma tekemään takapuolitestit tuotteillenne, ennen kuin ne päätyvät myymälään, Williams toteaa.

Lähde: Mirror

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.