Mainos

Karla kulki viikon ilman alushousuja – mitä kokeilusta seurasi?

Alushousut viikon ajaksi kaappiin jättänyt nainen uskoo, että hän saattaa jatkaa alushousuttomuutta myös tulevaisuudessa.

Terveystoimittaja Karla Walsh kertoo päätyneensä kokeiluun luettuaan lukuisia artikkeleita alushousuttomuuden terveyshyödyistä ja muista positiivisista vaikutuksista. Nainen kertoo ihmetelleensä aina, voivatko nämä väitteet todella pitää paikkansa. Arvailujen sijaan hän päätti ottaa asiasta itse selvää. 

Päivä 1

Ensimmäisenä päivänä Walsh kertoo valinneensa jalkaansa kultaiset leggingsit, pitkän pepun ylle ylettyvän paidan ja vihreän villapaidan. Päivä oli niin kiireinen, ettei nainen ehtinyt tuhlata ajatustakaan vaatetukseensa, tai oikeastaan sen puutteeseen. Kokeilu alkoi siis erinomaisesti!

Päivä 2

Toisena iltana Walsh puki päällensä tiukat farkut ja lähti ulos naisten terveyden parissa työskentelevän ystävänsä kanssa. Illan aikana puheenaihe kääntyi oletetusti alapään terveyden puoleen. Ystävän mukaan alushousuttomuudella voi olla kiihottava vaikutus niin miehiin kuin naisiin.

– Jos tapa tekee olosi vapaaksi ja seksikkääksi, se voi kasvattaa libidoasi, ystävä oli todennut.

Walshin mukaan ystävän ilme oli näkemisen arvoinen, kun nainen paljasti, ettei hänelle ollut tälläkään hetkellä alushousuja jalassaan. Tehtävä jälleen suoritettu.

Päivä 3

Tähän asti kokeilu oli sujunut mallikkaasti, vaikka kylmä talvinen tuuli puhalsikin välillä kylmästi. Kolmantena päivänä nainen kuitenkin huomasi, että useiden housujen saumat aiheuttavat hiertymiä ja ärsytystä. Brasilialainen vahaus ei välttämättä ollut paras valinta juuri alushousuttomalla viikolla! Housujen vaihtaminen hameeseen olisi seuraavana päivänä lähinnä pakon sanelema valinta.

Päivä 4

Neljäntenä päivänä Walsh joutui siis pukemaan hameen päälleen, vaikka se ei kuulunutkaan hänen alkuperäiseen suunnitelmaansa. Päälle valittu kynähame antoi kuitenkin alapään hengittää ilman, että hänen täytyi pelätä helmojen liehumista. Työkavereille ei tänäänkään selvinnyt, että naisella ei ollut alushousuja. 

Päivä 5

Treenipäivä! Vaikka hikoilu ilman alushousuja ei välttämättä olekaan paras idea, nainen päätti viedä kokeilun kunnialla loppuun. Onneksi hän omisti myös muitakin kuin läpinäkyviä treenihousuja.

Alusvaatteet ehkäisevät hiertymiä muun muassa spinning-tunneilla, mutta onneksi Walshille ei käynyt kuinkaan. 

– Päivän lopussa en katunut lainkaan, että menin treenaamaan kommandona, Walsh toteaa.

Päivä 6

Vain muutama päivä kokeilua jäljellä. Kuudentena päivänä nainen päätti olla rohkea ja pukea päälleen A-linjaisen hameen. Nainen halusi kuitenkin välttyä noloilta hetkiltä, ja hän päättikin pukea hameen alle saumattomat shortsit. Ihan vain varmuuden vuoksi.

Päivä 7

Viimeisenä päivänä Walsh kokosi yhteen kokemuksensa kuluneesta viikosta. Ne olivat pääasiassa positiivisia.

– Se ei ollut ainoastaan mukavaa, vaan sen lisäksi minun ei tarvinnut miettiä, mitkä alusvaatteet sopivat parhaiten asuuni.

Viikon kokemuksen perusteella Walsh uskookin, että hän tulee jatkamaan alushousuttomuutta tulevaisuudessa ainakin tietyissä tilanteissa tai tiettyjen vaatteiden kanssa.

Video: Näin paljon alusvaatteet vaikuttavat ulkonäköön.

1:47

Lähde: WomansHealthMag 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.