Mainos

Tämä treeniasuko liian paljastava? Opiskelija heitettiin ulos kuntosalilta: "He käskivät minun pukeutua peittävämmin"

Opiskelija suivaantui kuntosalilla saamastaan kohtelusta. 

Jos maailmasta täytyisi valita yksi paikka, jossa treeniasun käyttäminen on enemmän kuin sallittua, se olisi kuntosali. Yliopisto-opiskelija Sarah Villafañe joutui kuitenkin tilanteeseen, jossa hänet potkittiin ulos koulun kuntosalilta treeniasunsa vuoksi.

Nainen kertoo pukeutuneensa samaan asuun, mustiin legginseihin ja mustaan lyhyeen toppiin, kuin mitä hän oli käyttänyt samana päivänä jo kolmella oppitunnilla. Vaikka asu ei ollut herättänyt keskustelua tai vastaväitteitä professorien edessä, asuun puututtiin kuitenkin kesken naisen kuntosalitreenien.

Paikalle saapunut kuntosalin henkilökunnan jäsen oli kehottanut Villafañea pukemaan peittävämmän paidan päälleen. Kun nainen ei ollut totellut kehotusta, koulun kuntosalin esimies oli saapunut paikalle ja käskenyt naista poistumaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tapahtuman jälkeen nainen julkaisi paljon huomiota herättäneen Facebook-päivityksen, jossa hän kritisoi kuntosalin toimintaa epäloogiseksi.

– Mikä on ongelma? Ostin tämän asun treenaamista varten, koska se on mukava, nainen kirjoittaa Facebookissa.

Lisäksi hän ihmettelee, häiritseekö hänen napansa kenties salin tyypillistä kävijäkuntaa, eli miehiä.

Myös shortsit kuuluisivat pannaan

Villafañe lisäsi myöhemmin päivitykseensä, että kuntosali oli selittänyt naiselle poistaneensa hänet salilta hygieniasyihin vedoten. Nainen kuitenkin ihmettelee, miksi näistä säännöistä ei oltu tiedotettu paremmin.

– Heidän olisi joka tapauksessa täytynyt tehdä hygieniasäädökset selviksi, ennen kuin he pyysivät minua vaihtamaan asua, nainen toteaa.  

– He käskivät minun pukeutua peittävämmin, eikä mitään muuta. Heidän nettisivuillaankaan ei ollut mainintaa asukoodista. 

Naisen mukaan kyseisen kuntosalin sivuilla kehotetaan ainoastaan käyttämään salilla treeniin sopivia vaatteita, ja hänen asunsa sopi täydellisesti tähän kehotukseen. Jos kuntosali pyrkii välttämään ihokontaktia, heidän tulisi kieltää lyhyiden treenitoppien lisäksi myös shortsien käyttö.

Lähde: Metro 

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.