Uudet kauneustrendit tulevat: Samaistu maanläheiseen hiekkaan

Suomen Kauneustoimittajien yhdistys kokosi yhteen tuoreimmat kauneustrendit.

Kauneustoimittajien yhdistyksen listaamiin tuleviin kauneustrendeihin kuuluu vahvasti maanläheinen hiekka. Näin syksyllä hiekka-teeman sävyt on helppo omaksua, sillä teeman väriskaala mukailee syksyn luonnollisia sävyjä.

Hiekaksi nimetty kauneustrendikokonaisuus on luonnollinen, mutta räväkkä. Vaikka teeman värit ovat luonnollisia, mutta esimerkiksi silmät saa meikata erityisen näyttäviksi.

Meikki

Hiekka-teemaan kuuluvat vahvasti pohjustustuotteet. Nyt siis panostetaan luonnolliseen ja näyttävään ihoon räikeiden meikkiratkaisujen sijaan.

Ohuesti meikattu, pehmeä puuterinen ja himmeä iho yhdistetään nukkemaisiin ripsiin. Nyt on siis aika sipaista paljon maskaraa sekä ylä- että alaripsiin ja rajata alaluomet luomivärillä. 60-luvun vaikutteet näkyvät voimakkaasti teemassa – kylläkin pehmeäksi tyyliteltynä.

Syksyisen teeman mukaista on korostaa poskien, huulien ja silmien pyöreyttä. Huulet punataan tämän trendin mukaan puolimatoiksi ja kulmat harjataan luonnolliseksi – nyt on siis viimeistään aika jättää hyvästit minimalistisiksi nypityille kulmille.

Hiukset

Hiekka-teeman mukaiset hiukset ovat haalistuneet ja ne on värjätty luonnollisilla sävyillä. On tärkeää pitää mielessä, ettei värjättykään hius näytä värjätyltä.

Trendikkäitä ovat nyt maantienväriset hiukset, huolettomat kiharat, niin ikään 60-luvulla tunnetuksi tullut takaraivoponnari sekä kynitty polkkatukka.

Ihonhoito

Hiekka-teema painottaa upeaa ihoa. Sitä kautta painoarvoaan kasvattaa huolellinen ihonhoito. Teeman mukaista on käyttää aavikoiden ja autiomaiden kasveista uutettuja tehoaineita.

Tuoksut

Tuoksuissa Hiekka-teemaan kuuluvat aidot raaka-aineet. Trendikästä on siis tukeutua luonnollisiin tuoksuihin.

Värit

Teeman hallitsevia värejä ovat vaalea hiekka, puuteri, kahvi sekä harmaalla taitettu hiekka. Mukana on kuitenkin myös haaleita värejä kuten kulunut roosa, vihreä hiekka sekä nudeturkoosi.

MTV3/Helmi

Lähde: Kauneustoimittajien yhdistys

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja