Uskomatonta! Metallican biisi pelasti naisen karmealta hyökkäykseltä erämaassa: "Heti kun se kuuli ensimmäisen nuotin, se pakeni"

Patikoijan kappalevalinta ei ollut vaanivan petoeläimen mieleen, uutisoi brittiläinen uutissivusto Fox News.

Mikäli kanadalaista patikoijan väitettä on uskominen, hän on Suomessakin vastikään esiintyneelle heviyhtye Metallicalle kiitoksen velkaa.

Dee Gallant, 45, oli patikoimassa heinäkuun loppupuolella Kanadan länsiosissa Duncanissa, kun havaitsi ”jonkun tuijottavan häntä”.

”Se tulee minua kohti”

Husky-rotuisen koiransa kanssa liikkeellä ollut nainen huomasi noin 15 metrin päässä vaanivan petoeläimen, puuman.

Dee yritti pelotella villieläimen tiehensä huitomalla käsiään ja karjumalla kovaäänisesti. Puuma jähmettyi paikalleen, mutta seurasi edelleen tarkkaan Deen ja hänen koiransa Murphyn jokaista liikettä.

– Aluksi en ollut juurikaan peloissani. Muistan ajatelleeni ’Siistiä, puuma’, mutta sitten mietin ’Herran jumala, se tulee minua kohti, minun on tehtävä jotain pysäyttääkseni sen’, Dee kertaa KelownaNow-sivustolle pelottavaa tilannetta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Hevimusiikki pelasti tilanteen

Kun iso kissaeläin ei reagoinut Deen käsimerkkeihin ja karjuviin huutoihin, hän tarttui puhelimeensa. Patikoija selasi hätäpäissään puhelimensa musiikkitarjontaa etsien mahdollisimman uhmakasta ja pelottelevaa kappaletta.

– Laitoin sen heti soimaan ja pidin puhelinta ilmassa. Heti, kun se (puuma) kuuli ensimmäisen nuotin, se pakeni.

Kappalevalinta saattaa olla monelle raskaamman musiikin ystävälle tuttu: Dee valitsi soittolistalta soitettavakseen MetallicanDon’t Tread On Me -kappaleen.

Loppumatka kului heviä kuunnellen

Koska kappaleella oli ollut haluttu vaikutus, Dee soitatti yhtyeen musiikkia koko loppumatkan tunteakseen olonsa turvalliseksi.

Dee kokee olevansa kiitoksen velkaa James Hetfieldin kipparoimalle amerikkalaisyhtyeelle.

– Haluaisin ottaa heihin jonain päivänä yhteyttä ja kertoa James Hetfieldille, että hän pelasti henkeni, Dee kertoo huvittuneena.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Fox NewsKelownaNow, Facebook, YouTube

Lue myös:

    Uusimmat