Uskomaton sattuma! Tuttu ääni kesken puhelun toi kadonneen kissan takaisin kotiin

Miksi eläinten eläinlääkärikulut ovat paljon kalliimpia, kuin ihmisten? 1:28
KATSO MYÖS: Miksi eläinlääkäri maksaa niin paljon? Eläinlääkäri vastaa.

Rachael kuuli kadoksissa olleen kissansa naukuvan taustalla, kun hän soitti eläinklinikalle tiedustellakseen toisen kissansa vointia.

Brittiläinen Lawrencen perhe sai kahdeksan kuukautta sitten kadonneen 2-vuotiaan kissansa Barnabyn takaisin erikoisen sattuman kautta: perheenäiti Rachael kertoo tunnistaneensa kissan naukumisen puhuessaan eläinlääkärin kanssa puhelimessa.

Puhelimessa kuului jotain hyvin tuttua

Rachaelilla on kolme lasta ja kaksi kissaa. Tapahtumahetkellä hän kertoo puhuneensa eläinlääkärin kanssa toisen kissansa voinnista. 11 kuukauden ikäinen Torvi oli juuri tullut leikkauksesta. 

Rachael kertoo kuulleensa puhelun taustalta hyvin tutun kuuloisen kissan naukumista. Hän kysyi, ääntelikö tuossa Torvi. Työntekijä vastasi kieltävästi ja kertoi, että kyseessä oli eräs toinen kissa, joka heille oli tuotu viikkoa aiemmin.

Kissa tosiaan oli heidän kadonnut lemmikkinsä

Rachaelia asia jäi häiritsemään. Hän oli ihan varma, että oli tunnistanut naukuneen kissan olleen Barnaby.

Muutamaa tuntia myöhemmin Rachael soitti uudelleen klinikalle ja kysyi, oliko naukunut kissa väriltään musta ja oliko sillä vaalea kohta takajalassaan. Lääkärin mukaan näin oli asian laita.

Ilon kyyneliä

Tullessaan hakemaan toisen kissansa Rachael kertoo tienneensä, että myös Barnaby oli klinikalla. Jälleennäkemisen riemu liikutti hänet kyyneliin.

– Aloin suorastaan ulvoa, hän kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rachael kertoi lapsilleen puhelimessa, että Barnaby oli löytynyt.

– He olivat todella iloisia.

Rachaelin mukaan Barnaby oli kokenut kovia kuluneiden kuukausien aikana. Se oli laihtunut ja sen turkissa oli kaljuja kohtia. Nyt sillä kuitenkin menee paremmin ja se on iloinen saadessaan paijausta.

Rachael kertoo, että oli vienyt Barnabyn aiemmin mikrosirutettavaksi. Hän ei kuitenkaan ollut aivan varma siitä, oliko toimenpide tehty kunnolla. 

Lähteet: New York Post, BBC

Lue myös:

    Uusimmat