Uskaltaisitko itse? Lotta Hintsa harjoittelee kalliokiipeilyä ilman varusteita hurjissa maisemissa: "Onkohan tuo turvallista"

4:45
Lotta Hintsa kommentoi tunteikasta suoritustaan syksyllä.

Lotta Hintsa harjoittelee kiipeilyä Yhdysvaltojen Kaliforniassa.

Vuoden 2013 Miss Suomi ja vuorikiipeilijä Lotta Hintsa julkaisi sosiaalisessa mediassaan materiaalia kiipeilyharjoituksistaan. Hintsan Instagram-tilillään julkaisemissa kuvissa ja videoissa hän harjoittelee kiipeilyä kalliota pitkin ilman varusteita hurjissa maisemissa. Hintsan paikkamerkinnän mukaan hän harjoittelee kiipeilyä Kaliforniassa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Takaisin Instagramissa ja takaisin treeneissä. Olen juossut tuntien ajan vuorilla viime päivien ajan ja kohtasin tämän hauskan pikku kiipeilyn tänään. En voisi olla onnellisempi, Hintsa kirjoittaa päivityksensä yhteydessä. 

Hintsan seuraajat ovat kommentoineet kiipeilijän otoksia aktiivisesti ja ihastelleet taustalla olevia maisemia sekä Hintsan kiipeilyä. 

– Hurja mimmi!

– Olethan varovainen. 

– Näyttää aika hurjalta tennareissa, onkohan tuo turvallista?

Hintsa teki syksyllä 2020 keräyksen, jossa hän keräsi rahaa syöpätutkimuksiin. Hintsa suoritti itsenäisesti todella rankan fyysisen urakan, jolloin hän juoksi ja käveli 24 tuntia Kuusamon Karhunkierrokselle.

Juoksun aikana hän mietti isäänsä ja ex-miestään.

– Se oli kunnianosoitus meidän isällemme ja hänen muistolleen, joka kuoli syöpään nelisen vuotta sitten sekä minun ex-miehelleni, joka voitti syöpätaistelun tässä viime keväänä, Hintsa kertoi MTV Uutiset Livessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja