Urhea Bridger, 6, pelasti pikkusiskonsa koiran hyökkäykseltä – kasvoihin 90 tikkiä: "Ajattelin, että jos jonkun pitäisi kuolla, se olisin minä"

10:35
Jos haaveilet koiranpennusta, katso yllä oleva video!

Kun koira hyökkäsi Bridgerin pikkusiskon kimppuun, poika päätti puuttua asiaan. 6-vuotiaan uroteosta kertoo muun muassa australialainen 7 News -sivusto.

6-vuotias yhdysvaltalaispoika Bridger Walkeron päässyt uutisotsikoihin sen jälkeen, kun hän pelasti pikkusiskonsa koiran hyökkäykseltä Wyomingissa 9. kesäkuuta. Lasten täti Nikki Walker kertoi Instagram-päivityksessä, että kun koira oli käynyt siskon kimppuun, ei Bridger ollut epäröinyt mennä väliin. Julkisuuteen ei ole kerrottu, miksi koira hyökkäsi tytön kimppuun.

Koira oli purrut poikaa useita kertoja päähän ja kasvoihin. Bridgerin onnistui napata siskoaan kädestä ja he juoksivat yhdessä pakoon.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kasvoihin 90 tikkiä

Bridgerin kasvoihin laitettiin 90 tikkiä. Hän on nyt kotona toipumassa. Hymyileminen on vielä vähän vaikeaa, mutta hän yrittää kovasti.

– Hän ei näytä enää ollenkaan niin pahalta. Hän on hyvällä tuulella eikä hänen iloinen luonteensa ottanut osumaa.

Nikki kirjoitti Instagram-päivitykseen myös Bridgerin liikuttavat sanat: ”Ajattelin, että jos jonkun pitäisi kuolla, se olisin minä.”

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Ihmiset liikuttuneet pojan teosta

Nikkin julkaisu sukulaispoikansa uroteosta on saanut hurjan suomesuosion. Jo yli 1,5 miljoonaa ihmistä on tykännyt päivityksestä ja perheelle on sadellut rahalahjoituksia. 

Nikki kertoo, että pojalla on kuitenkin vain yksi toive.

– Bridger rakastaa tiedettä, etenkin geologiaa. Niinpä aion kirjoittaa julkaisun, jossa ihmiset voivat jakaa kuvia kiinnostavista kivistä, joita he ovat nähneet.

Eivät kanna kaunaa

Nikki kertoo, ettei heidän perheensä kanna kaunaa hyökännyttä koiraa tai sen omistajia kohtaan. He toivovat näille vain kaikkea hyvää. Omistajat ovat olleet aina ystävällisiä Bridgeriä ja tämän perhettä kohtaan.

– Itse asiassa välimme heihin ovat nyt tiiviimmät kuin ennen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja