Äiti julkaisi videon julman hyökkäyksen kohteeksi joutuneesta tyttärestään: "Olen tyttäreni ääni, ja tarvittaessa minä huudan"

Poikaa kiusattiin, koska hän käytti joka päivä samoja vaatteita – koulukaverit tulivat hätiin 1:39
Michaelia kiusattiin, koska hän käytti joka päivä samoja vaatteita. Lopulta koulukaverit tulivat ihanalla tavalla apuun!

Äiti julkaisi Facebook-videon hyökkäyksen kohteeksi joutuneesta tyttärestään, joka itkee päästämättä ääntäkään.

Videolla vain kyyneleet kertovat, että jokin on vialla. Äiti jakoi tuskaisan videon 12-vuotiaasta Aalyha-tyttärestään sen jälkeen, kun tämä oli joutunut pahoinpitelyn kohteeksi koulussa, kertoo Kidspot.

Koulukiusaaja oli käynyt julmasti  kimppuun

Uudessa-Seelannissa asuva Aalyha ei puhu, sillä hänellä on harvinainen geneettinen tila. Äidin mukaan koulukiusaaja oli kuitenkin käynyt julmasti tytön kimppuun.

Äiti Kerri Arnold julkaisi Facebook-videon tyttärestään, joka itkee videolla päästämättä ääntäkään.

– Nuori poika raapi hänen silmäänsä ja puri hänen kasvojaan ja raapi hänen käsiään. Hänellä on raapimajälkiä selässään, äiti kuvailee videollaan.

– Koen tuskaa, kun pieni tyttöni on niin surullinen.

Äiti ei hyväksy selitystä "kiusaamisesta".

– Ollaanpa rehellisiä. Aalyhan kimppuun käytiin, äiti napauttaa.

"Olin vihan ja surun vallassa, olin epäuskoinen"

Kerrin mukaan Aalyhaa on koulussa kohdeltu kaltoin aiemminkin: häntä on tönitty ja työnnetty päin ikkunaa niin, että tytön hammas lohkesi ja hänen nenänsä murtui. Tapaus sattui erityislasten koulussa, kertoo NZHerald. Aalyha ei kykene puolustamaan itseään sanoin.

– Olin vihan ja surun vallassa, olin epäuskoinen. Aalyha on hyvin järkyttynyt, itkee ja hänen on selvästi vaikeaa ymmärtää tätä, Kerri kertoi lehdelle.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Olen tyttäreni ääni, ja tarvittaessa minä huudan"

Äidin mukaan teon tehnyt poika erotettiin loppuviikoksi koulusta, mutta toimenpide tuntuu riittämättömältä. Kerri kertoo kuitenkin saaneensa tukea koulun opettajilta, jotka myös järkyttyivät tapahtuneesta.

Kerrin mukaan tapaus on jättänyt jälkensä Aalyhaan, ja tämä on vetäytynyt itseensä. Geneettinen tila tekee tytöstä tavallisesti iloisen ja onnellisen, mutta Kerrin mukaan lapsi on silti joutunut kärsimään liikaa tilansa ja muiden ihmisten vuoksi.

Äidin toive on, että avoin puhe kiusaamisesta voisi auttaa muita ja estää vastaavaa kärsimystä.

Äiti kiitteli perheen medialta saamasta tuesta. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Olen tyttäreni ääni, ja tarvittaessa minä huudan, jotta minut kuullaan. Kiusaaminen ei koskaan ole ok.

Kerri toivoo, että vanhemmat kouluttaisivat lapsiaan, ja että kiusaamista todistavat uskaltaisivat sanoa tai tehdä jotakin asialle.

Lue myös:

    Uusimmat