Brodie-koiran naama vääntyi pentuna, kun emo puri – sai vihdoin uuden kodin: "Sen aivoissa ei ole mitään vikaa"

Haaveissa oma koiranpentu? Ota nämä asiat huomioon koiranpennun hankinnassa 10:35
Video: Jos ajattelit hankkia koiranpennun, mieti näitä asioita.

Brodie-koiran naama on vääntynyt pentuna sattuneen onnettomuuden vuoksi. Koirasta uutisoi muun muassa Yahoo! News -sivusto.

Eläinsuojassa syntyneelle Brodie-koiralle sattui 13 päivän vanhana ikävä tapaturma, kun emo hyökkäsi sen kimppuun ja puri sitä. Sen vuoksi Brodien naamaan ja kalloon tuli ajan mittaan vakavia epämuodostumia. Sen leuka kasvoi epämuodostuneeksi eikä se näe kunnolla toisella silmällään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Epämuodostuneesta naamastaan huolimatta Brodielle sateli adoptiopyyntöjä. Se löysikin hetkeksi uuden kodin, mutta omistaja palautti sen viiden kuukauden kuluttua, koska koki koiran energisyyden uuvuttavaksi.

Uusi, onnellinen koti

Nyt Brodie on löytänyt kodin Amanda Richterin ja Brad Amesin luota. He rakastuivat koiraan ja sen vääntyneeseen naamaan sillä hetkellä, kun näkivät sen Canada’s Old MacDonald Kennels -organisaation tiloissa Albertassa. He ottivat koiran mukaansa jo samana päivänä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pariskunta kuvailee koiraa todella iloiseksi.

– Se on todellakin superaktiivinen, mutta niin älykäs. Sen aivoissa ei ole mitään vikaa ja se oppii temput yleensä kymmenessä minuutissa.

Brodie viihtyy uudessa kodissaan. Amanda ja Brad ovat suunnitelleet kouluttavansa sen terapiakoiraksi, jotta se voisi auttaa kehitysvammaisia ihmisiä.

Otsikkoa tarkennettu 24.1.20 klo 14.00.

Lue myös:

    Uusimmat