Urhea bordercollie pelasti koiranpennun auton alta – todisti, ettei rotua turhaan pidetä kaikista älykkäimpänä!

1:05
Harkitsetko koiran ottamista? Katso tämä video ensin.

Bordercollie lunasti odotukset rotuunsa liitetyistä ominaisuuksista.

Koirat ovat melkoisia pelastajia. Tämä chihuahua pelasti omistajansa Merjan, joka oli tukehtua iltapalaansa. Amerikanakita Keola puolestaan pelasti vauvaa odottavan omistajansa hengenvaaralliselta bakteerilta. Nyt 9 News -kanava esittelee videon bordercolliesta, joka pelasti pienen koiranpennun auton alle jäämiseltä.

Alun perin paimenkoirana toimineet bordercolliet ovat tunnettuja huomattavan nopeasta reagointikyvystään, valppaudestaan ja älykkyydestään – bordercollieta on tituleerattu jopa kaikista älykkäimmäksi koiraroduksi. Kanadalainen bordercollie lunastikin täysin rotukohtaisen luonnehdinnan.

Videolla näkyy, kuinka auto on peruuttamassa pienen koiranpennun päälle. Juuri ennen kuin katsojan tekee mieli sulkea silmänsä, aikuinen bordercollie ryntää peruuttavan auton taakse ja nappaa pennun pois renkaiden edestä. Pelastaja jatkaa juoksuaan, ja molemmat koirat selviävät tilanteesta ehjin nahoin.

Seuraavassa vaiheessa autoilija nousee ulos kulkuneuvostaan. Molemmat koirat kiiruhtavat naisen luokse saaden ansaitsemansa rapsutukset.


Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja