Mainos

Uraohjaaja neuvoo naisia: "Älä pidä kihlasormusta työhaastattelussa"

Asiantuntijan mukaan kihlasormuksen käyttäminen voi pahimmassa tapauksessa viedä sinulta työpaikan.

Uraohjaajana ja rekrytoijana toimiva Bruce Hurwitch kehottaa naisia jättämään kihlasormuksen kotiin työhaastattelun ajaksi. Verkkoyhteisöpalvelu LinkedIn-sivustolle kirjoittaneen miehen mukaan neuvoa kannattaa noudattaa riippumatta siitä, onko haastattelija mies vai nainen.

Hurwitchin mukaan mieshaastattelija näkee sormusta käyttävän naisen uhkana työpaikan harmonialle. 

– Kun mies näkee sormuksen, hän ajattelee välittömästi, että olet vaativa, Hurwitch selittää.

Sormus voi puolestaan aiheuttaa naishaastattelijalle kateuden pistoksen, jolloin hänen suhtautumisensa sinua kohtaan muuttuu välittömästi torjuvaksi. 

– Kun toimiston suurimman timanttisormuksen omistaja näkee sormuksesi, hän ajattelee välittömästi, että sinun palkkaamisesi jättää hänet toiselle sijalle, Hurwitch lisää.

Kaikki kalliit asusteet kannattaa jättää kotiin

Hurwitz perustaa erikoisen näkemyksensä kokemukseen. Neuvo on hänen mukaansa toiminut naiselle, joka oli käynyt läpi lukuisia työhaastatteluja onnistumatta saamaan työpaikkaa. Sormuksen kotiin jättämisen jälkeen työpaikka avautui miehen mukaan välittömästi.

Kaikki lukijat eivät kuitenkaan sulattaneet miehen neuvoa mukisematta, sillä Hurwitzin kirjoitus on kerännyt julkaisemisen jälkeen jo satoja vihaisia kommentteja. Kommentoijien mukaan hakijan arvottaminen sormuksen perusteella ei ole hyvien tapojen mukaista, ja se kertoo paljon myös työpaikasta.

Artikkelin kirvoittamien kommenttien jälkeen Hurwitch julkaisi sivustolla myös toisen artikkelin samasta aiheesta, jossa hän puolustaa näkemystään. Uudessa artikkelissä hän kehottaa yleisesti jättämään kaikki kalliit korut ja asusteet kotiin työhaastatteluun mentäessä.

Työnteko ei aina maistu. Katso videolta humoristiset vinkit siihen, kuinka välttelet sujuvasti työntekoa. 

1:02

Lähde: LinkedIn

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.