Mainos

UPM Kymmene osti jälleen omia osakkeitaan

UPM-Kymmene on jatkanut omien osakkeidensa ostamista. Yhtiö kertoo hankkineensa eilen 265 000 kappaletta osakkeita yhteensä runsaalla 30 miljoonalla markalla. Keskimääräiseksi hinnaksi osakkeelta tuli 113,26 markkaa. UPM-Kymmenen ilmoituksen mukaan sillä on nyt hallussaan kaikkiaan vajaat yhdeksän miljoonaa omaa osakettaan.

Helsingin kauppakorkeakoulun rahoituksen professori Teppo Martikainen sanoo aamun Taloussanomissa, ettei hän välttämättä pidä järkevänä UPM:n innokasta omien osakkeiden ostamista. Hänen mukaansa omien osakkeiden osto on kannattavaa, jos osakkeen hinta on yrityksen mielestä liian alhainen. UPM:n osake ei Martikaisen mielestä ole kuitenkaan selkeästi aliarvostettu, vaikka yhtiö tekeekin hyvää tulosta.

Tähän mennessä omia osakkeitaan on ostanut kuusi pörssiyhtiötä. Kaikkiaan valtuutuksen omien osakkeiden ostoon on hankkinut 21 yhtiötä. Eniten eli runsaalla 1,3 miljardilla markalla omia osakkeitaan on haalinut UPM-Kymmene. Se on käyttänyt jo yli kaksi kolmannesta 13 miljoonan osakkeen ostovaltuutuksestaan.
(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.