Upeat Hollywood-tähdet liputtavat luonnollisuuden puolesta

Näyttäytyisitkö sinä suositun aikakauslehden kannessa ilman meikkiä, kuvankäsittelyä tai stailausta? Moni Hollywoodin supertähti on tehnyt niin ja verhoutuu vielä paparazzien täyttämällä vapaa-ajallaankin vain hituseen meikkiä.

Hollywoodin rohkeimmat naistähdet uskaltavat näyttää luonnollisen puolensa jatkuvasti kannoillaan roikkuvista paparazzeista huolimatta. Nämä luonnollisuutta arvostavat tähdet näyttävät kauniilta hillitymmässäkin ulkoasussa – sen todistavat kuvat.

Luonnollisen kauneuden kuningattarena voidaan pitää 31-vuotiasta äitiä ja Black Swan -elokuvasta Oscar-palkittua näyttelijää Natalie Portmania. 12-vuotiaasta asti elokuvissa esiintynyt kauniskasvoinen brunette on tuttu näky niin elokuvaensi-iltojen punaisilla matoilla loisteliaassa lookissa kuin vaikkapa kävelyttämässä arkisesti koiraa yhdessä tanssijamiehensä Benjamin Millepiedin kanssa.

Natalie Portman on todistanut lisäksi lukuisilla hiustyyleillään, että kauniilla kasvonpiirteillä siunatun ei tarvitse prameilla myöskään hiuksilla: näyttelijä on nimittäin ollut aikoinaan lyhythiuksisen lisäksi muun muassa kalju.

Vaaleaverinen 40 ikävuotta lähentelevä näyttelijä Gwyneth Paltrow suosii luonnollista ulkonäköä niin vapaa-ajallaan kuin edustustilaisuuksissakin. Coldplay-yhtyeen laulajan Chris Martinin vaimo ja kahden lapsen äiti näyttää juhlatilaisuuksiinkin meikattuna tyttömäiseltä ja hehkuu nuorekkaana tummissa silmissä ja omenaposkissaan.

Moni tähti on viime vuosien aikana päättänyt hillitä laittautumistaan ja esiintynyt mediassa meikittä kuvissa, joita ei ole muokattu yhtä rankalla kädellä kuin normaalisti. Uhkeista muodoistaan tunnettu vaaleaverinen Jessica Simpson, 32, on kertonut, ettei hänen tarvitse enää todistella kenellekään mitään, vaan uskaltaa näyttää oikeat kasvonsa.

Myös koko uransa median pyörityksessä ollut sensaationhakuinen Britney Spears, 30, on ruvennut suosimaan luonnollisuutta ja esiintynyt yhdysvaltalaisen vaatemerkin mainoksissa kuvissa, jotka paljastavat tähden vartalon ja kasvot ilman käsittelyä. Spears kertoo olevansa tyytyväinen vartaloonsa sen kaikkine epäkohtineen.

Myös nuoret, hehkuvat tähdet näyttelijä Megan Fox, 26, countrylaulaja Taylor Swift, 22, ja näyttelijä Vanessa Hudgens, 23, ovat uskaltaneet näyttäytyä luonnollisina ja liputtaa kauneusleikkauksettoman ulkonäön puolesta.


Kuvat: Splash News, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja