Upean kauden pelannut tähtihyökkääjä haluaa jatkaa SM-liigassa – "Voin helposti kuvitella meneväni takaisin"

Tehokkaan kauden KooKoon riveissä pelannut Trevor Mingoia on tällä hetkellä ilman sopimusta. 28-vuotias jenkkihyökkääjän tähtäin on Suomessa ja Ruotsissa.

Mingoia saapui KooKoo-paitaan päättyneeksi kaudeksi SHL-seura Röglen riveistä. Mingoia oli läpi kauden sensaatiomaisesti pelanneen KooKoon avainpelaajia. Hän nakutti 52 ottelussa hienot tehot 20+21. Kaudesta jäi hyvä maku myös Mingoialle.

– Olen erittäin tyytyväinen kauteeni. Saavutin asettamani tavoitteet. Pelasin hyvien joukkuetovereiden kanssa ja meillä oli hyvä valmentaja. Minusta tuntui, että pelini parantui, Mingoia kertoo ruotsalaisen Hockey News -sivuston haastattelussa.

Kaksi kautta Euroopassa pelanneen Mingoian sopimus KooKoon kanssa oli yksivuotinen, joten tehokas jenkki on nyt vapaa etsimään itselleen uuden joukkueen ensi kaudeksi. Mingoia ei kuitenkaan sulje pois paluuta SM-liigaan.

– Se oli hauska kokemus, ja voin helposti kuvitella meneväni takaisin. Tavoitteeni on palata Ruotsiin tai Suomeen, joten sinne katseemme on nyt suunnattu, Mingoia avaa suunnitelmiaan.

Vahva ja tehokas kausi on luonnollisesti herättänyt monen seuran kiinnostuksen Mingoiaa kohtaan. Hän ei kuitenkaan halua hätiköidä seuraavan päätöksensä kanssa maailmalla vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

– On ollut kiinnostusta, mutta en tiedä tarkalleen joukkueiden lukumäärää. Minulle on sanottu, että on olemassa erilaisia vaihtoehtoja ja tarjouksia. Koronavirustilanteen vuoksi meillä ei ole kiirettä, vaan haluamme odottaa joukkueiden taloustilanteita, Mingoia selventää.

Lue myös:

    Uusimmat