Mainos

Uhrin vanhemmat todistivat Akaan surmaa – teon motiivi epäselvä

Pirkanmaalla Akaassa tapahtuneen ampumisen motiivi ei ole vielä selvinnyt. Poliisin mukaan tähän mennessä tehtyjen tutkimusten ja kuulustelujen perusteella ampumiselle ei ole toistaiseksi löytynyt syytä.

24-vuotias akaalaismies ampui käsiaseella 27-vuotiaan tamperelaisen miehen uhrin vanhempien asunnossa viime perjantaina. Surma tapahtui kello 22 aikoihin. Surmaamisen jälkeen tekijä ampui samalla käsiaseella itsensä.

Poliisin mukaan miehet tunsivat toisensa entuudestaan, ja heidän tarkoituksenaan oli viettää perjantai-iltaakin keskenään.

Tekijä oli ampunut uhria kohti useita laukauksia, joita uhri oli joutunut pakenemaan vanhempiensa asuntoon. Ampuja oli tullut uhrin perässä asuntoon, missä hän ampui edelleen useita laukauksia uhriin.

Uhrin molemmat vanhemmat olivat ampumishetkellä asunnossa.

Poliisin mukaan akaalaismiehen käyttämä ase on luvallinen, ja aseen omistaja on hänen kanssaan samassa taloudessa asunut henkilö. Ase on ollut säilytettävänä lukitussa asekaapissa. Toistaiseksi ei ole tietoa, miten ja milloin tekijä on saanut aseen haltuunsa.

Poliisi jatkaa edelleen ampumiseen liittyvien yksityiskohtien mm. ampumiseen johtaneiden syiden selvittämistä.

Asiaa tutkitaan tappona ja kuolemansyyntutkintana.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.