Uhkea Christina Hendricks: Naiset yrittävät iskeä minua

Kurvikas näyttelijä Christina Hendricks on valloittanut lehdistön viimeisen parin vuoden aikana. Nainen itse ihmettelee saamaansa huomiota edelleen.

– Naiset tulevat iskemään minua, se on hämmentävää. Mieheni pitää sitä outona, mutta onhan se imartelevaakin, Christina Hendricks toteaa Harper's Bazaarin haastattelussa.

– Kun lehdistön huomio alkoi kiinnittyä vartalooni, olin yllättynyt, sillä en ollut koskaan ajatellut sitä sen kummemmin. Yhtäkkiä aloin saada positiivista palautetta.

Erityisesti näyttelijälle on jäänyt mieleen päivällispöydässä sattunut tapaus. Hendricks istui päivällisellä ravintolassa, kun fani tuli juttelemaan hänelle.

– Hän sanoi minulle, että saan hänet tuntemaan olonsa paremmaksi, sillä hänkin on kurvikas nainen. Hän sanoi, että minun ansiostani hän tuntee itsensä kauniiksi ja seksikkääksi. Minulle tuli kyyneleet silmiin siinä tilanteessa, Hendricks muistelee.

– Yritän vain olla hyvä näyttelijä ja kertoa hienoja tarinoita, mutta jos saan aikaan jotain tällaista siinä sivussa, niin se on hienoa.

Ikäviltä kommenteilta näyttelijä ei ole kuitenkaan kokonaan välttynyt. Aiemmin tänä vuonna muotibloggaajat lyttäsivät Hendricksin käyttämän iltapuvun täysin.

MTV3/Helmi

Lähde: harpersbazaar.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat