UFC-pomo Dana White löi vaimoaan – tilanne taltioitui kameralle: "Näytimme videon lapsille"

Vapaaottelun UFC:n puheenjohtajana toimivan Dana Whiten ja hänen vaimonsa Annen riita tallentui videolle.

Tilanne sattui uudenvuoden juhlinnan yhteydessä. Pariskunta oli ollut ystäviensä kanssa yökerhon VIP-alueella, kun White oli kumartunut sanomaan jotain vaimolleen. Tämä oli lyönyt Whiteä, joka vastasi samalla mitalla. Pariskunnan ystävät joutuivat pian tämän jälkeen erottamaan riitapukarit toisistaan.

Silminnäkijät kertoivat TMZ Sportsille, että molemmat olivat voimakkaasti päihtyneitä ennen iskujen vaihtamista. Riita oli lopulta ratkennut pikaisesti. White myönsi TMZ:lle, että molemmat olivat juoneet paljon ja lisäsi, että väkivallalle ei ole mitään tekosyytä.

– Olette kuulleet minun sanovan jo vuosien ajan, että koskaan ei ole mitään tekosyytä miehelle käydä käsiksi naiseen ja nyt minä olen TMZ:llä puhumassa siitä, White totesi.

White kertoi olevansa häpeissään tapahtumasta ja hän ja Anne ovat pyytäneet toisiltaan anteeksi. White sanoi, että he ovat kunnossa, mutta suurin huoli painottuu kolmeen lapseen, joiden kanssaan he ovat jo puhuneet aiheesta.

– Meillä on kolme lasta ja olemme näyttäneet videon lapsille sen tultua julkisuuteen. Keskitymme nyt enemmän perheeseemme, White sanoi.

Myös Anne kertoi omat ajatuksensa tapahtuneesta.

– Dana ja minä olemme olleet naimisissa lähes 30 vuotta. On vähättelyä sanoa, että tämä on sopimatonta hänen luonteelleen. Mitään tällaista ei ole tapahtunut koskaan ennen. Valitettavasti joimme molemmat liikaa uudenvuodenaattona ja asiat karkasivat käsistä molemmin puolin. Olemme puhuneet tästä perheenä ja pyytäneet anteeksi toisiltamme. Toivon vain, että ihmiset kunnioittavat yksityisyyttämme lastemme vuoksi, Anne sanoi.

Katso tapahtuma alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja