Internet-trolli "puhui paskaa" UFC-tähdestä – sitten tuli kutsu kehään, eikä jälki ollut kaunista

Internet-trolli haukkui UFC-vapaaottelijatähti Paddy Pimblettiä aikansa. Mies ei jäänyt kuitenkaan näyttönsä taakse lymyämään, vaan vastasi kutsuun kohdata englantilaisottelija kehässä.

Tekivät he niin tai näin, myös suositut UFC-tähdet tapaavat saada aimo annoksen rapaa ja kritiikkiä erinäisiltä arvostelijoilta internetin ja sosiaalisen median syövereissä. Harva mollaajista lähtee kuitenkaan missään kohtaa ottamaan mittaa vapaaottelun huipuista kasvotusten.

Eräs internet-trolli hyväksyi kuitenkin haasteen, kun Paddy Pimblett kutsui hänet sparraamaan salille. UFC-ottelija julkaisi kohtaamisesta videon sosiaalisessa mediassa.

– Tämä poika on ollut julkaisuissani viimeisten viikon–parin aikana puhumassa paskaa. Muutamana viime päivänä hän on kommentoinut takaisin ihmisille, että "en ollut trollaamassa", mutta kaveri, kyllä sinä olit, Pimblett lateli.

Pimblett kehui trollia kuitenkin rohkeudesta, että tämä matkasi kohtaamaan hänet kehään. Hän tarjosi miehelle 500 puntaa (reilut 560 euroa) siitä, jos tämä kestäisi leikin häntä vastaan.

Trolli myönsi olevansa hermostunut, mutta kujeili, että hän haluaa Pimblettin ottelevan kunnolla, koska "minun täytyy lähteä kotiin nöyränä".

Leikki päättyi

Pimblett aloitti sparrauksen leppoisasti, mutta erien kuluessa hän alkoi nakutella lujempia iskuja saadakseen trollin taipumaan. Ei mennyt lopulta kauaa, kun potku trollin kyynärpäähän pani leikille pisteen.

Muun muassa Sportbible-sivusto tulkitsi trollin saaneen ilmeisesti vamman, minkä myötä Pimblettin valmentaja päätti session. Kyynärpään seutuaan pidellyt trolli tokaisi, että hänen pitäisi luultavasti mennä sairaalaan.

Vaikutti, ettei kaksikon välille jäänyt kuitenkaan kaunaa. Pimblett ilmaisi vielä kunnioittavansa miestä suuresti tämän saavuttua paikalle.

Trolli ei selviytynyt tarpeeksi kauan saadakseen 500 puntaa, mutta Pimblett tarjosi tälle 50 puntaa, jotta mies voisi mennä lounaalle Liverpoolissa.

Kevytsarjan ottelija Pimblett on toistaiseksi tahkonnut UFC:ssä neljä ottelua ja voittanut ne kaikki.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja