Toimittaja selosti livelähetystä, kun ohi juossut mies läpsäytti takapuolelle – nettikansa raivostui: "Katsokaa tätä idioottia"

#MeToo-vitsi oli liikaa – missi lopetti kisan kesken 1:38
#MeToo-vitsi oli liikaa – Miss Massachusetts -kisaaja Maude Gorman lopetti kisan kesken seksuaaliseen häirintään liittyvän vitsin vuoksi vuonna 2018.

Toimittajana työskentelevä Alex joutui kopeloinnin kohteeksi kesken työpäivän. Tökeröön tekoon syyllistynyt mies selitti toimintaansa toteamalla, että "tempautui mukaan hetkeen". 

Alex Bozarjian joutui ahdistelluksi kesken työtehtävänsä. Toimittajana työskentelevä Alex oli selostamassa juoksu-urheilutapahtumaa paikan päällä, kun ohi juossut mies läpsäytti häntä takapuolelle.

Videoita miehen teosta lähti leviämään

Alexin järkyttynyt reaktio levisi pian nettiin, kun kuvia ja videoita miehen tökeröstä käytöksestä lähti leviämään.

– Katsokaa tätä idioottia, joka läimäyttää toimittajan takamusta suorassa lähetyksessä, videoklipin tilanteesta jakanut Tonya ihmettelee.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Moni järkyttyi tapauksesta.

– Ilme Alexin kasvoilla ja muutos hänen äänessään särki sydämeni. On oksettavaa, että tuo tyyppi päätti tehdä noin. Mies kirjaimellisesti kiersi hänen luokseen tehdäkseen noin ja sitten jatkoi juoksuaan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Tämän röyhkeys etoo minua, nimimerkki Just A Mess toteaa.

– Siis mitä hittoa, mies? Et vain tee noin, vaan teet niin suorassa tv-lähetyksessä? Tämä saa minut pohtimaan, millainen hän onkaan, kun kamera ei käy, nimimerkki Divinity Ryder toteaa.

"Yhdenkään naisen ei pitäisi koskaan joutua kestämään tällaista"

Alex itse jätti myöhemmin miehelle viestin Twitterissä.

– Sinä loukkasit minua, teit minusta objektin ja nolasit minut. Yhdenkään naisen ei pitäisi koskaan joutua kestämään tällaista, töissään tai missään, nainen kirjoitti.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Alex kommentoi tilannetta television aamuohjelmassa sanoen, että mies käytännössä "antoi itselleen luvan" kopeloida osaa Alexin vartalosta, mikä sai naisen olon tuntumaan hyvin haavoittuvaiselta.

– Uskon, että syy sille, miksi asia levisi kulovalkean tavoin, on, että tämä tunne on hyvin tuttu naisille ympäri maailman, Alex totesi.

Sai porttikiellon kisoihin

Kyseisen juoksukisan järjestäjä lupasi välittömästi puuttua asiaan. Kisajärjestäjä Savannah Sports Council ilmoitti myöhemmin löytäneensä miehen ja jakaneensa hänen tietonsa myös Alexille.

Mies ei pääse tuleviin juoksutapahtumiin.

– Emme hyväksy tällaista käytöstä Savannah Sports Councilin tapahtumassa. Olemme päättäneet kieltää tältä henkilöltä pääsyn kaikkiin kilpailuihimme, järjestö totesi.

Alex saa päättää, miten tilanteen suhteen edetään. Hän on tehnyt tapauksesta ilmoituksen poliisille.

Henkilöllisyys selvisi

Nettikansakin onnistui luonnollisesti löytämään kyseisen miehen vain hetkessä, ja pian tieto hänen nimestään levisi medioihinkin. 

Heavy-sivuston tietojen mukaan sosiaalisen median tilien perusteella kävi ilmi, että läpsäyttäjä, Tommy Callaway, työskentelee kirkossa nuorten ohjaajana ja on mukana myös partiotoiminnassa. Heavyn mukaan miehellä on kaksi tytärtä, ja hän sulki useita sosiaalisen median tilejään jouduttuaan mediamyräkän keskiöön.

Näin läpsäyttäjä kommentoi

Tommy julkaisi asianajajansa kautta tiedotteen, jossa todettiin "vaikka kadummekin tapausta, herra Callaway ei toiminut rikollisin aikein".

– Tommy on rakastava aviomies ja isä, ja yhteisössään hyvin aktiivinen, tiedote totesi.

Tommy kommentoi tapausta Inside edition -lehdelle sanoen, että tempautui "mukaan hetkeen" ja oli valmistautunut "vilkuttamaan kameralle ja yleisölle". Arviointivirheen vuoksi mies kuitenkin kertoo läpsäyttäneensä Alexia. Hän totesi, ettei tarkasti tiennyt, mihin ruumiinosaan läpsäytys päätyi.

– En nähnyt hänen kasvojensa ilmettä ja vain jatkoin juoksemista. Jos olisin nähnyt hänen ilmeensä, olisin tuntenut noloutta ja häpeää, pysähtynyt ja kääntynyt pyytämään anteeksi, mies toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat