UFC-tähti pahoinpiteli iäkkään miehen ravintolan edustalla – lajipomo toisti häiriintyneen lausunnon: "Älkää tulko luokseni"

UFC-pomo Dana White kommentoi ottelupromootion tähtiurheilijan Mike Perryn kammottavaa käytöstä lauantaina järjestettävän otteluillan alla.

Perry ei ole mukana lauantai-illan UFC 251 -tapahtumassa, mutta nousi silti puheenaiheeksi, kun vapaaottelupromootion johtajaa Dana Whitea haastateltiin Suomen aikaa lauantain vastaisena yönä.

Tähtiurheilijan asemaan noussut Perry nimittäin hankki aiemmin tällä viikolla erittäin kyseenalaista huomiota itselleen, kun video hänen tuomittavasta toiminnastaan nousi sosiaalisessa mediassa.

Videolla Perry raivoaa ravintolan edustalla siitä, kuinka joku oli koskenut häneen. Riitelyn päätteeksi hän pahoinpitelee tilanteeseen puuttuneen iäkkään miehen.

Sosiaalisessa mediassa viraaliksi levinnyt video on MMA Fighting -sivuston mukaan kuvattu Texasin Lubbockissa. Poliisiraportin mukaan UFC:n välisarjan tähti löi ainakin kolmea eri uhria, ja jonkun väitteen mukaan hän osui iskuillaan myös alkuperäistä kahakkaa keskeyttämään tullutta naista.

Whiten mukaan Perryn käytöksessä on ollut huolestuttavia merkkejä jo pidempään.

– Näin jotain tällaista tapahtuvan jo muutamia kuukausia sitten Mike Perryn kohdalla. On vain katsottava hänen haastatteluitaan. Katsokaa, miten hän käyttäytyi (mediassa), White summasi.

– Hän sanoi haastattelussa ennen viimeistä otteluaan kirjaimellisesti vihaavansa kaikkia: ”Vihaan mediaa, vihaan faneja. Haluatte sanoa asioita minulle Twitterissä ja sitten tulla kasvojeni eteen ja olla mukava minulle. Sanon teille, älkää tulko luokseni. Jos näette minut kadulla, älkää koskeko minuun, älkää tervehtikö minua.” Hän sanoi niin ennen viimeistä otteluaan. Hän on sanansa mittainen mies, ilmeisesti, ja tässä me kaikki nyt olemme, White harmitteli.

"Tuo ei ole normaalia käytöstä"

Whiten mukaan Perry tarvitsee apua tilanteeseensa.

– Tuo ei ole normaalia käytöstä. Hänestä on tullut vihaisempi ja ärsyyntyneempi. Tuollaista näkee tapahtuvan kundeille ja tytöille, kun he ovat saaneet hieman kuuluisuutta.

Whiten mukaan sosiaalisessa mediassa kritiikki kuuluu asiaan ja hän neuvoikin Perryä välttämään sitä.

– Minä rakastan kritiikkiä. Rakastan sitä, mitä tapahtuu sosiaalisessa mediassa fanien, median ja kaiken muun välillä. Minä olen vain sellainen luonnostani. Hän taas ei todellakaan ole ja hän on ehdottomasti kaveri, jonka pitäisi pysyä poissa sosiaalisesta mediasta.

UFC ei ole ainakaan toistaiseksi kääntänyt selkäänsä raivopäiselle ottelijalleen. Whiten mukaan Perryn on kuitenkin tehtävä isoja muutoksia, jotta hänen uransa voi enää jatkua.

– Me teemme kaikkemme, jotta voisimme auttaa häntä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja