UFC-karju tyrmäsi kylmäävästi – vastustaja vajosi: "Tappaja"

Alex Pereira tyrmäsi Sean Stricklandin jo avauserässä vapaaotteluorganisaatio UFC:n keskisarjan ottelussa Las Vegasissa. Tapaa, jolla brassi tyrmäyksensä teki, on eri puolilla kutsuttu jopa brutaaliksi.

Pereira läväytti lujan vasemman koukun Stricklandin leukaperiin. Yhdysvaltalainen putosi polvelleen, ja kun hän oli nousemassa ylös, Pereira painoi viimeistelevän lyönnin oikeallaan suoraan päähän.

Strickland tilitti tappiotaan sittemmin sosiaalisessa mediassa julkaisemallaan videolla. Jenkki kiteytti tapahtuneen olleen "syvältä".

– Et koskaan halua olla jonkun highlighteissa, mutta tämä on pelin henki, Strickland sanoi.

Strickland kehui vastustajaansa yhdeksi parhaista potkunyrkkeilijöistä. Pereira olikin viime vuonna potkunyrkkeilyssä kahden painoluokan rankingykkönen.

Tappio vapaaottelukehässä tuli Stricklandille kuitenkin yllätyksenä.

– Paska osuus oli, että ajattelin erän aikana, että tämä tulee olemaan helppo ottelu. Näen alati, mihin tämä jätkä lyö, ja olen niskan päällä iskujenvaihdossa. Tulen lyömään tämän jätkän kolmen erän aikana. 

Mutta sitten.

– Jäin nalkkiin. Hattu päästä, Alex. Hän on v**** tappaja. 

Strickland uskoo olevansa surullinen jonkin aikaa.

– Tämä on masentavaa.

Pereira otteli UFC:ssa ensimmäisen kerran viime vuonna, ja on nyt voittanut kaikki kolme UFC-matsiaan.  Stricklandilla on UFC:stä 12 voittoa ja 4 tappiota.

Lue myös:

    Uusimmat