Mainos

Tyttövauva kuoli kuumaan autoon USA:ssa – kasvatti-isä pidätetty

Yhdysvalloissa 10 kuukautta vanha tyttövauva on saanut surmansa sen jälkeen kun tytön kasvatti-isä unohti tämän kuumaan autoon yli kahdeksi tunniksi.

Tapaus sattui Wichitassa Kansasissa torstaina, kertoo CNN. Tytön kasvatti-isä oli hakenut vauvan hoidosta noin neljältä iltapäivällä, mutta unohti sen jälkeen tytön takapenkille.

Tyttö ehti olla kuumassa autossa noin 2,5 tuntia. Lämpötila alueella oli kivunnut kyseisenä päivänä yli 30 celsiusasteen.

29-vuotias kasvatti-isä on pidätetty, mutta tapauksesta ei ole nostettu vielä syytteitä. Poliisin mukaan syytteiden nostamista harkitaan ensi viikolla.

Tyttöä oltiin adoptoimassa perheeseen

Kasvatti-isällä ja tämän puolisolla oli ollut käynnissä tytön adoptioprosessi ennen tämän menehtymistä.

Wichitan poliisin mukaan molemmat vanhemmat ovat tytön kuolemasta erittäin järkyttyneitä.

Perheen muut lapset on otettu tutkimusten ajaksi huostaan. Parilla on kaksi muuta adoptoitua lasta sekä neljä 3-18-vuotiasta kasvattilasta. Lastensuojeluviranomaiset ovat käynnistäneet tapauksesta myös tytön adoptiojärjestöä koskevan tutkinnan.

San Franciscon yliopiston kokoamien tilastotietojen mukaan Yhdysvalloissa on sattunut tänä vuonna ainakin 18 lämpöhalvauksen aiheuttamaa kuolemaa, jotka ovat olleet seurausta lasten jättämisestä kuumaan autoon. 

Tapauksista tunnetuin sattui kesäkuussa Georgiassa, jossa poikansa autoon unohtanutta isää syytetään murhasta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.