Tyttö leikki koiran kanssa, kun olisi pitänyt etäopiskella – paljasti äidilleen, miten nerokkaasti juksasi opettajaa: "Olen sekä ylpeä että peloissani"

Supernanny Pia Penttala kertoo vinkit lastenhoitoon poikkeustilanteessa –"Rutiinit pitäisi säilyttää" 8:48
Videolla Supernannyn vinkit lastenhoitoon poikkeustilanteessa.

Amerikkalaisäiti hämmästyi tajutessaan, kuinka taitava kymmenvuotias tytär on teknologian kanssa.

Pohjois-Carolinan Fayettevillessä asuva perheenäiti Angie Maxwell joutui huvittavan tilanteen eteen todistaessaan tyttärensä ovelaa kikkaa välttyä opettajan etätunnin kuuntelemiselta.

Angie kertoo Twitterissä löytäneensä tyttärensä leikkimästä koiran kanssa, kun tämän olisi pitänyt olla etätunnilla Zoom-sovelluksen kautta opettajansa kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Hän sanoi minulle, ettei tarvitse huolehtia. Hän otti kuvakaappauksen itsestään "kuuntelemassa", sammutti sitten video[yhteyde]n ja korvasi sen kuvalla. "Se [opettajan näkymä] on galleriakuva 20 lapsesta, äiti. Ei sitä erota." Hän on 10-vuotias, äiti kirjoittaa hashtagin #covid19 kera.

"Olen sekä ylpeä että peloissani"

Twiitti on kerännyt paljon huomiota, kommentteja ja kysymyksiä. Siitä on tykätty jo yli 263 000 kertaa. Myöhemmässä twiitissään Angie kertoo tyttären selittäneen, että tämä oli ottanut kuvakaappauksen näytöstään, rajannut sen pienemmäksi, tehnyt siitä virtuaalitaustakuvan ja peittänyt koneen kameran sukalla.

– Kyllä, olen sekä ylpeä että peloissani, äiti kommentoi tytön taitoja.

Angie kertoo, että tytöllä oli opettajaan edelleen kuunteluyhteys, ja korostaa kriitikoille, että tytölle on kerrottu, ettei tempaus ollut sovelias. Äiti kuitenkin kertoo myös, ettei kyse ollut varsinaisesta oppitunnista, vaan lähinnä ilmoittautumisesta opettajalle.

Äiti kertoo twiitanneensa asiasta, koska on vasta etäopetuksen myötä tajunnut, kuinka taitavia nuoret lapset ovat teknologian kanssa.

Entä mit ä10-vuotias sitten puuhaili, kun olisi pitänyt olla läsn etäopetuksessa? Opetti koiraa tekemään "fist bumpin", eli nyrkkitervehdyksen. Äidin mukaan onnistuneesti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat