Äiti jakoi tyttärensä koulukuvan – nousi hitiksi ilmiselvästä syystä: "Pitäisikö antaa arestia vai heittää ylävitoset?"

Näin helposti voit etsiä kuvia iPhonessa! 0:20
Tuhat kuvaa albumissa, ja juuri se tietty otos on hukassa? Näin helposti voit hakea kuvia iPhonessa! Katso niksi videolta.

Reagan ilmehti koulukuvassaan ja nousi yllättäen somesuosikiksi.

Reaganin koulukuvasta tuli yllätyshitti ilmiselvästä syystä, kun äiti Sarah Hurley päätti huvittaa lähipiiriään julkaisemalla Facebookissa tyttärensä koulukuvan.

– Reagan toi tänään kotiin koulukuvansa. Pitäisikö antaa arestia vai heittää ylävitoset? Sarah kyseli lähipiiriltään.

Julkaisunsa hän kuorrutti hashtagilla #2020. Kuvassa Reagan irvistää dramaattisesti pidellessään luokkakuvaansa, jossa myös irvistää.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä

Reagan huijasi kuvaajan luulemaan, että irvistelemiseen on lupa

Wake Up With Patti Katter -podcastissa Reagan kertoi kysyneensä koulukuvaajalta, saako ilmehtiä kuvassa hauskasti.

– Hän sanoi "ei". Aluksi ajattelin asiaa vähän, ja sanoin sitten, että isäni antoi luvan. Kuvaaja kysyi, mitä äitini on asiasta mieltä. Sanoin, että se on hänelle ok, Reagan totesi.

Kuvaaja oli näillä tiedoilla antanut Reaganille luvan ilmehtiä.

– Hän otti kuvan ja sanoi "kai tiedät, että voin joutua tästä ongelmiin?" En tiennyt, mitä sanoa, koska en oikeastaan välittänyt, Reagan nauraa.

Täydellinen kuva koronapandemiavuodesta

Kotona Reagan oli vihjannut äidilleen, että oli tehnyt "hauskan ilmeen" koulukuvassaan, mutta Sarah ei ajatellut asiaa sen enempää. Hän kuitenkin pitää kuvaa täydellisenä kuvauksena koronapandemiavuodesta.

– Jos hän olisi tehnyt tämän jonain muuna vuonna, se olisi silti ollut hauskaa, mutta nyt on 2020 ja se nyt on ollut, mitä on, Sarah heittää.

Moni intoutui jakamaan omia, hauskoja kuviaan. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Jos olisin tiennyt, että tässä tulee käymään näin, en olisi ottanut tuota kuvaa vessassa pöntön edessä..."

Reaganin otoksesta tuli netissä huippusuosittu, ja esimerkiksi miljoonien seuraama Love What Matters -Facebook-yhteisö jakoi sen. Sarahille tuhansien ja taas tuhansien silmäparien huomio tuli yllätyksenä.

– Jos olisin tiennyt, että tässä tulee käymään näin, en olisi ottanut tuota kuvaa vessassa pöntön edessä, mutta se ei ole tässä tärkeintä, Sarah kirjoitti.

Moni intoutui Reaganin vanavedessä jakamaan omia, hauskoja kuviaan.

– Parasta kokemuksessa on ollut se, että ihmiset lähettävät viestejä ja kertovat, miten paljon kuva on saanut heidät nauramaan tai hymyilemään, tai että se on piristänyt heidän päiväänsä. Se saa sydämeni pakahtumaan!

Lue myös:

    Uusimmat