Paitavalinta kostautui kaksivuotiaan Emman tarhakuvauksissa – äidin kiusallinen moka huvittaa somessa: "Nauroin niin kovasti, että itkin"

Koulukuvien manipulointi on arkipäivää 7:58
Katso myös: Kuinka paljon lasten koulukuvia muokataan?

Paitavalinta ei ollut paras mahdollinen tarhakuviin. 

Koulu- ja tarhakuvaukset eivät aina mene putkeen – tai otos voi olla kovinkin ikimuistoinen. Hiljattain kerroimme äidistä, jolle selvisi, että hänen tyttärensä oli ilmeillut kuvassa hupaisalla tavalla. Toinen äiti taas hämmästyi löytäessään poikansa koulukuvat, jotka eivät olleet ihan sitä, mitä hän niiltä odotti.

Nyt Paige-niminen äiti jakoi puolestaan TikTokissa videon, jolla kertoi kiusallisesta mokastaan kaksivuotiaan Emma-tyttärensä tarhakuviin liittyen, kertoo Mirror. Paige sai päivän naurut nähtyään taaperonsa kuvat.

Paige esittelee kuvat videolla:

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.-

"Jos olet ikinä luullut olevasi huono äiti..."

Kuvissa kaksivuotias hymyilee aurinkoisesti, mutta paidassa lukee jotain perin kummallista. Äiti kertoo lähettäneensä sen kummemmin asiaa ajattelematta tytön hoitoon paidassa, jossa luki Sasshole. Kuvissa paita on kuitenkin mennyt kiusallisella tavalla ryppyyn, niin että ensimmäinen s-kirjain on peitossa, ja näyttää kuin siinä lukisi 'asshole', suom. ku*ipää.

Videolla äiti toteaa: "Jos olet ikinä luullut olevasi huono äiti, ainakaan et unohtanut kuvauspäivää, ja lähettänyt taaperoasi päiväkotiin tässä [asussa]."

"Nauroin niin kovasti, että itkin"

Videota on katsottu 3,3 miljoonaa kertaa, ja kommentteja on ropissut tuhansia. Vaikka kommenttien joukossa oli ihmettelyä paitavalinnasta ylipäänsä, suurin osa tuntui olevan huvittunut tapahtuneesta.

– Tuo on rehellisesti sanottuna ikonista. Hän voi käyttää noita kuvia profiilikuvinaan loppuelämänsä, totesi yksi kommentoija.

– Tuo valokuvaaja tiesi täsmälleen, mitä teki. Hän laittoi tytön poseeraamaan noin, jotta siinä lukisi niin, ja se on mahtavaa, ihasteli eräs.

– Minun äitini olisi tehnyt tästä perheen joulukortin, Ja kehystänyt sen esille koko loppuelämäkseni, kuittasi yksi kommentoijista.

– Katsoin tämän miljoona kertaa. Nauroin niin kovasti, että itkin. Luoja, samaistun tähän niin paljon, tirskui eräs.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat