Opettaja valitti oppilaan tuhmista puheista – äidiltä hauska vastaus: "Ei hän valehtele"

Opettaja valitti oppilaansa kielenkäytöstä, mutta äiti perusteli lapsensa puheet tyhjentävällä tavalla. Myöhemmin julkaisu osoittautui keksityksi.

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja ruokakirjailija Jenny Mollen paljasti Instagram-tilillään keskustelun, jonka väitti käyneensä poikansa opettajan kanssa. Huvittavasta keskustelusta uutisoi Today.

"Tänään koulussa poikasi kertoi luokkatovereilleen, että olette Kööpenhamissa aikuisten reissulla ja syöneet (anteeksi kielenkäyttöni) "rutosti penistä"", opettaja kertoo Mollenille lähettämässään viestissä ja jatkaa:

"Vaikka en haluaisi vaivata teitä lomallanne, tunsin vahvasti, että teidän pitäisi olla tästä tietoisia ja kenties ottaa puheeksi tämä ongelma heti, kun mahdollista."

Jenny Mollen jakoi viestinvaihdon Instagramissa. Kuvan nuolinäppäintä painamalla voit selata kuvia ja näet, miten äiti vastasi opettajan valitukseen. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hyvä Karen, ei hän valehtele. olen syönyt rutosti penistä tällä reissulla. Pitää vähän rajoittaa sitä, kun tulen kotiin", American Pie -elokuvasarjastakin tutun näyttelijä Jason Biggsin puolisonakin tunnettu Mollen napautti vastauksessaan ja kiittelee opettajaa huolenpidosta.

8- ja 5-vuotiaiden poikien äidin erikoisen vastauksen selittää Instagram-kuva, jossa näkyy Kööpenhaminassa sijaitsevan Michelin-ravintola Noman ruokalista. Listalta on ympyröity punaisella "poronpenisragu"-ruokalaji.

Muut vanhemmat jakoivat kokemuksiaan

Mollenin julkaisu on naurattanut hänen seuraajiaan, ja se on ansainnut tuhansia tykkäyksiä.

– Tyttäreni piirsi kuvan "äitinsä lempitekemisestä" koulussa äitienpäivän kunniaksi, ja se on tikkuhahmo juomassa viiniä, kertoi eräs kommentoija kokemuksiaan.

– Tämä on sitä sisältöä, jota kaipaamme tässä kauhistuttavassa maailmassa. Kiitos, kiitteli yksi kommentoijista.

– Lapset päiväkodissamme listasivat perheensä suosikkiaamupaloja. Eräs lapsi mainitsi ohimennen, että hänen isänsä juo vain olutta aamiaiseksi, paljasti eräs.

– Nauroin juuri ääneen, tunnusti yksi.

Korjaus 21.11. klo 12.03: Lisätty tieto Mollenin antamasta haastattelusta, jossa tämä myönsi keksineensä "opettajan kanssa käymänsä keskustelun" päästään.

Katso myös: Lapsi lipsautti postinjakajalle, mitä äiti on parhaillaan tekemässä – kiusallinen paljastus tallentui ovikellokameraan

Lue myös:

    Uusimmat