Mainos

Tyttö jätti polkupyöränsä lukitsematta – vanhemmilta raju vedätys

Brittitytön lapsuuden traumat ovat taatut vanhempien jäynän vuoksi.

Vanhemmat päättivät antaa tyttärelleen rajun opetuksen huomattuaan, että tämä jätti polkupyöränsä lukitsematta kaupan eteen. 

Äiti Becca Baker, 37, ja isäpuoli Steve Brown, 32, olivat antaneet 10-vuotiaalle Lucy-Leigh Redfernille 150 punnan polkupyörän sekä ketjun, jolla kiinnittää se niin, ettei sitä voisi varastaa. Tytölle oli toitotettu useasti, että pyörä pitäisi lukita, mutta tämä jätti sen siitä huolimatta varomattomasti kaupan eteen mennessään sisälle ostamaan makeisia.

Kotona, kadun toisella puolella tilannetta seuranneet vanhemmat olivat niin huolissaan siitä, että joku varastaisi pyörän, että päättivät napata sen itse. He myös tallensivat videolle hysteerisen tytön reaktion tämän tajuttua, että polkupyörä oli viety.

– Hän tietää paremmin, mutta lapset ovat lapsia, ja he ottavat riskejä, brittiäiti totesi Metro-sivuston mukaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Äiti kertoo tytön menneen sisälle kadun toisella puolella sijaitsevaan kauppaan, ja tämän oltua siellä muutamia minuutteja, vanhemmat alkoivat juonia tämän pään menoksi.

Makeisten valitseminen kesti ilmeisen hyvän tovin, sillä isäpuoli ehtii juosta yläkertaan, laittaa kengät jalkaan, juosta kadun toiselle puolelle ja hakea pyörän, ennen kuin Lucy-Leigh tuli ulos kaupasta.

Tyttö järkyttyi huomatessaan pyöränsä kadonneen. Hän kyseli kadun ulkopuolella seisovilta ihmisiltä, olivatko he nähneet mitään ja meni lopulta takaisin kauppaan pyytämään myyjää katsomaan kamerasta, mitä oli tapahtunut. Lopulta isäpuoli kuitenkin tuli tytön luo ja kertoi, että pyörä oli hyvässä tallessa.

– Lucy purskahti itkuun. Hän oli niin järkyttynyt, että vapisi kuin haavanlehti, äiti kertoo.

– Hän ei taatusti tee sitä enää uudelleen.

Tyttö itse on samaa mieltä.

– Olin todellakin vähän vihainen, mutta se todisti, ettei pitäisi jättää pyörää ulkopuolelle (lukitsematta). Opin läksyni, enkä tee sitä enää.

Baker odotti saavansa videosta vihaista palautetta, mutta kertoo, että moni vanhempi ilmoitti toteuttaneensa itsekin saman huijauksen.


Lähde: Metro

***

0:35

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.