Voiko nolommin käydä? Naisen ensivierailu poikaystävän vanhempien luona sai nöyryyttävän käänteen

Naisen käsittämätön löytö asunnosta: löysi WC-peilin takaa salaisen huoneen 2:25
KATSO MYÖS: Naisen käsittämätön löytö asunnosta: löysi WC-peilin takaa salaisen huoneen.

Miniäehdokkaan ensitapaaminen kumppanin vanhempien kanssa synnytti miljoonia katselukertoja keränneen videon.

Kun tapaa seurustelukumppaninsa vanhemmat ensimmäistä kertaa, tavallaan toivoisi, että pystyisi antamaan itsestään mahdollisimman hyvän kuvan.

Kanadalaisella Kennedy Calwellilla, 26, ei kuitenkaan valitettavasti käynyt hyvä tuuri, vaan universumi heitti kapuloita rattaisiin, kirjoittaa New York Post.

Meidän muiden suureksi huvitukseksi Calwell onneksi taltioi videolle kauhun hetkensä hänen rikottuaan appivanhempiensa wc-pytyn, jossa kellui kaiken lisäksi hänen ulostettaan.

Vessa ei huuhtonut

Calwell lensi toiselle puolelle maata tapaamaan ensimmäistä kertaa poikaystävänsä vanhempia. Aamulla hän meni normaaliin tapaan asioimaan vessassa. Asiat alkoivat mennä pieleen jo siinä kohtaa, kun hän ei saanut huuhdottua jätöksiään.

Nainen kertoo videolla, ettei halunnut luonnollisesti kertoa asiasta kenellekään vaan yritti korjata asian itse.

– En ollut huolissani ennen kuin tajusin, että en tiennyt, kuinka korjata sitä, jolloin aloin hieman panikoida. Aluksi ajattelin, että se ei ole iso juttu ja voisin helposti korjata sen avaamalla yläosan ja heiluttelemalla kahvaa, mutta mikään ei toiminut, Calwell kertoo uutistoimisto Jam Pressille.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pahin tapahtui siinä kohtaa, kun Calwell yritti siirtää pöntön posliinista kantta takaisin paikalleen ja se hajosikin palasiksi.

Naisen TikTok-videolla näkyy, miten kansi on särkynyt lattialle kuin rikkinäinen lautanen. Yhdessä kohtaa videota Calwell kysyykin seuraajiltaan, sattuisiko jollain olemaa ylimääräistä wc:n kantta.

– Minä vain seisoin siinä tuijottamassa sotkua, jonka olin tehnyt, ennen kuin tajusin, miten nöyryyttävässä, kiusallisessa ja hillittömässä tilanteessa olin. Nauroin ja sitten tein paniikin inspiroiman TikTokin tapahtuneesta.

Poikaystävä otti syyn niskoilleen

Calwellin onneksi kukaan ei varsinaisesti kuullut pöntön hajoamista, sillä wc sijaitsi kellarissa, poikaystävän vanhemmat eivät olleet kotona ja poikaystävä Nick oli yläkerrassa.

– Tajusin, että minun pitää kertoa Nickille, koska tilanteesta ei ollut muuta ulospääsyä. Ei ikkunaa, mistä kiivetä ulos, ei lemmikkiä tai pientä lasta, jolle sysätä syy, ei suoraa reittiä ulos talosta, ilman että poikaystäväni näkisi minut, Calwell muistelee Jam Pressille.

Calwell kuvasi myös, kun hänen poikaystävänsä soitti vanhemilleen kertoakseen tapahtuneesta. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun Calwell kertoi vihdoin asiasta poikaystävälleen, tämä nauroi naisen mukaan melko kovasti hänelle. Nick kuitenkin pelasti päivän soittamalla vanhemmilleen ja valehtelemalla, että hän itse olisi rikkonut vessan. Calwellin pyynnöstä Nick ei maininnut vanhemmilleen pöntössä yhä kelluvasta pökäleestä.

Onneksi myös Nickin vanhemmat pitivät tilannetta hulvattomana.

– Hänen perheensä nauroi. Heillä on neljä poikaa, joten he ovat melko tottuneita siihen, että heidän talossaan rikkoutuu tai vaurioituu asioita – mutta he vitsailivat siitä, että Nick joutui tekemään ylimääräisiä askareita lomien aikana korvatakseen sen, Calwell kertoo.

TikTokissa riemastuttiin videosta

Calwell kertoo olevansa hieman huolissaan siitä, että vahingon oikea syypää paljastuu lopulta myös vanhemmille, sillä kaksi Nickin veljistä on jo nähnyt naisen TikTokin aiheesta ja soittanut Calwellille siitä.

– Heidän mielestään se oli hauskaa, mutta nyt ajattelen, että on vain ajan kysymys, koska heidän vanhempansa saavat tietää, Calwell toteaa.

Perheen lisäksi myös TikTokin käyttäjien mielestä sattumus ja video olivat hulvattomia. Tähän mennessä video on kerännyt jo yli kolme miljoonaa katselukertaa.

– Sinusta tulee joko se tyttö, kenen kanssa hän menee naimisiin tai se tarina, jota hän kertoo vaimolleen joka joulu. Ei muita vaihtoehtoja, yksi käyttäjä kirjoittaa.

– En malta odottaa, että hänen isänsä kertoo tätä tarinaa häissänne, toinen vitsailee.

Myös Calwell on onneksi oppinut näkemään tarinan hauskan puolen.

– Mielestäni se on hauskaa ja olen iloinen, että kaikki järjestyi. Olen kyllä hieman häpeissäni, että 2,5 miljoonaa (haastatteluhetkellä) ihmistä on kuullut tarinan kakastani, Calwell toteaa.

Katso myös: Michelle oli menossa vessaan – pyörsi päätöksensä nähtyään, kuka pöntössä on.

Michelle oli menossa vessaan – pyörsi päätöksensä nähtyään, kuka pöntössä on 1:13
Floridalaisnaisen päivä muuttui yllättäen astetta jännittävämmäksi, kun hänen wc-pöntöstään löytyi kutsumaton vieras.

Lähteet: New York Post, Jam Press, TikTok

Lue myös:

    Uusimmat