Mainos

Tyttärestään rantakuvan julkaisseelle äidille sateli törkykommentteja – "kamala äiti"

Rantakuvan tyttärestään julkaissut äiti sai osakseen painajaismaisen määrän kritiikkiä.

Kaksivuotiaasta Winter-tyttärestään viattoman rantakuvan Instagramissa julkaissut äiti, Jordan-Lee Jones, sai kokea oikean somemyrskyn. Kuvassa Winter leikki rannalla ilman uimapukuaan. Kuva ilmiannettiin Instagramille usean käyttäjän toimesta, ja lopulta se poistettiin. Syy oli kuitenkin hyvin yllättävä – ja järkyttävä.

Syy poistamiseen ei nimittäin ollut se, että tyttö oli kuvassa ilman vaatteita, vaan kuvan nähneet ihmiset ärsyyntyivät Winterin "liian tummasta ihonväristä." Kahden lapsen äidille alkoikin sataa kritiikkiä siitä, että tämä antaa lapsensa ruskettua auringossa. Kommentoijat olivat vakuuttuneita siitä, että äiti antoi tyttärensä olla auringossa ilman aurinkosuojaa.

"On iljettävää nähdä, kuinka tumma tyttäresi iho on. Oletko kuullut aurinkovoiteesta? Mitäpä jos alkaisit käyttää sitä ennen kuin lapsesi näyttää 40-vuotiaalta ollessaan neljä. Kamala äiti", eräs kommentoija tylytti.

Perheen suonissa virtaa kuitenkin Australian alkuperäiskansojen verta, joten heidän ihonsa on luonnostaan päivettynyt. Kahden lapsen äiti järkyttyikin ymmärrettävästi saamistaan kommenteista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Heräsin tänä aamuna nähdäkseni, että päivitykseni oli poistettu Instagramista, koska useampi kuin muutama ihminen oli ilmiantanut sen, Jones kirjoittaa Instagram-päivityksessään. Saatetekstin yhteydessä on kuva Winteristä hänen sylissään.

– Lapseni iho on kaunis, ja toimin kaikilla tarpeellisilla tavoilla varmistaakseni, että hänen ihonsa on suojattu, ja herään joka hiton päivä ollakseni paras mahdollinen äiti. Jos et pidä päivityksistäni tai ihonvärimme loukkaa sinua, älä seuraa meitä.

Äiti myös muistuttaa olevansa ihminen, ei robotti, ja omaavansa tunteet niin kuin muutkin.

Monet äidin uskollisista seuraajista olivat järkyttyneitä hänen saamastaan kritiikistä ja puolustivat tätä ärhäkästi.

– Tyttäreni ihonvärissä ei ole mitään hävettävää, äiti kertoi Mirrorille, ja totesi jatkavansa Instagraminsa päivittämistä.

Instagramin edustaja on myöntänyt virheen kuvan poistossa, ja kertonut, että Jonesilta on pyydetty anteeksi. Äiti ei kuitenkaan aio julkaista kuvaa uudelleen välttääkseen negatiiviset kommentit.

Lähteet: Mirror, Unilad

***

2:53

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.