Uutisankkuri sai tarpeekseen ilkeistä kommenteista – näpäytti arvostelijoitaan tiukalla tekstillä

Amerikkalainen uutisankkuri Erin Kiernan sai tarpeekseen arvostelusta ja päätti puolustautua. 

Uutisankkuri Erin Kiernan on totuttu näkemään meikattuna ja laitettuna, joten kun hän lisäsi kuvan itsestään valvottuaan yön hampaita tekevän esikoisensa kanssa, kommentit eivät olleet vain kannustavia. 

Katsojat eivät pitäneet "tosiäitiyttä" kuvaavasta päivityksestä, vaan kommentoivat ilkeästi Kiernanin ulkonäköä aina laittamattomista hiuksista meikittömiin kasvoihin. 

– Et edes näytä samalta ihmiseltä! yksi kommentoijista kirjoitti. 

Kiernan päätti antaa arvostelijoille takaisin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Uutinen! Ei, tämä ei olekaan kuva samasta ihmisestä. Vasemmalla näkyvä nainen on levännyt kunnolla, hän on laittanut hiuksiaan kaksi tuntia ja valokuvan on ottanut ammattikuvaaja (minkä lisäksi kuvaa on varmasti muokattu). Hän myös nauttii keskiraskauden tuomasta hehkusta. Oikealla näkyvä nainen puolestaan nukkui kaksi tuntia edellisenä yönä, ei ole edes katsonut peiliin ja nappasi itse itsestään valokuvan, Kiernan kirjoittaa. 

– Olet idiootti, mikäli kuvittelet, että nämä kuvat esittävät samaa henkilöä, hän kirjoittaa. 

Kirjoitus on herättänyt laajalti huomiota ja herättänyt vastakaikua  muissa naisissa. 

– Rakastan sitä, että puolustat itseäsi! Kun sain omat lapseni, kuulin ihmisten kuiskuttelevan, miten olen "antanut itseni repsahtaa" ja ajattelin itsekseni, että yrittäkääpä itse valvoa kaikki yöt! Kyllä, en enää ajatellut ulkonäköäni, koska minulla oli tärkeämpiäkin asioita pohdittavanani, yksi kommentoijista kirjoittaa. 

Video: Lapsetkin tietävät, miksei saa kiusata.

Lähde: Parenting

Lue myös:

    Uusimmat