Mainos

Tappouhkauksia vauvansa poskilävistyksen vuoksi saanut äiti paljastaa nyt totuuden: Taustalla tärkeä syy

Äidille on sadellut uhkausviestejä sen jälkeen, kun hän julkaisi kuvan vauvansa tuoreesta poskilävistyksestä. Viestit eivät ole loppuneet, vaikka kaikki paljastuikin huijaukseksi. 

Suurta kohua herättänyt kuva kameralle hymyilevästä vauvasta ladattiin Facebookiin noin viikko sitten. Kuvatekstissä ohiolaisäiti Enedina Vance kertoo hankkineensa tyttövauvalleen poskilävistyksen, ja hän uskoo lapsensa kiittävän häntä siitä myöhemmällä iällä. Jos tyttö ei jostain syystä pitäisikään siitä, hän voisi yksinkertaisesti ottaa sen pois.  

– Olen vanhempi ja hän on minun lapseni. Saan tehdä mitä haluan! Teen kaikki päätökset hänen puolestaan siihen asti, kunnes hän on 18 vuotta, sillä minä omistan hänet! äiti kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

Hän lisää vielä, että lävistykset eivät ole millään tavalla laittomia. Ihmiset lävistävät vauvojaan joka päivä, eikä se ole iso juttu.

– Minun vauvani, minun valintani! Vanhempien valinta, vanhempien oikeudet! Älkää tuomitko vanhemmuuttani, me kaikki kasvatamme lapsemme eri tavoin, eikä asia muutenkaan kuulu sinulle, Vance toteaa.

Kenelläkään ei ole oikeutta muuttaa toisen kehoa

Pian kuvan julkaisun jälkeen äidille alkoi sadella vihaviestejä, joissa häntä haukuttiin muun muassa hirviöksi. Tapaus meni jopa niin pitkälle, että äidistä tehtiin ilmoitus lastensuojeluun ja kuva poistettiin hetkeksi Facebookista.

Paljon keskustelua herättänyt kuva paljastui lopulta huijaukseksi, kun Vance paljasti muokanneensa tyttärensä kuvaa ja lisänneensä korun hänen poskeensa kuvankäsittelyohjelmalla. Toisin kuin kukaan olisi osannut arvata, äiti oli tehnyt tämän kaiken herättääkseen ihmiset keskustelemaan asiasta, jota verrataan usein lävistyksen ottamiseen. Nimittäin ympärileikkauksesta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olen todella innoissani siitä, että maailma on viimein ryhtynyt keskustelemaan lasten oikeuksista fyysiseen koskemattomuuteen. Halusin järkyttää ihmisiä tuomalla ilmi, että jotkut lävistävät  lastensa kasvoja. Sitten sen jälkeen, kun he tajuavat mistä kuvassa on todella kysymys, kasvolävistys ei enää näytäkään niin pahalta, kun sitä verrataan genitaalialueen leikkelyyn, Vance selittää tekonsa taustoista.

Vance haluaa kuvallaan muistuttaa ihmisiä siitä, että kenelläkään ei ole oikeutta muuttaa tai muokata toisen vartaloa, olipa kyseessä sitten lävistykset, sukuelinten leikkaukset tai esteettiset syyt. Ei edes vanhemmilla.

Vaikka äidin selitys on levinnyt lukuisiin medioihin ympäri maailmaa, tuoreessa Facebook-päivityksessään Vance kertoo saavansa edelleen uhkausviestejä, joissa häntä pelotellaan lapsen huostaanotolla. 

Lähde: Metro

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.